Делегација Владе Србије стигла у Источно Сарајево

17.05.2021. 10:12
0
ИЗВОР: Срна

Министри у Влади Србије, на челу са премијером Аном Брнабић, допутовали су јутрос на сарајевски аеродром, након чега су отишли у Административни центар Владе Републике Српске у Источном Сарајеву, гдје ће бити одржана заједничка сједница влада.

Чланове Владе Србије, предвођена премијерком Аном Брнабић, дочекала је делегација Владе Републике Српске, на челу са премијером Радованом Вишковићем.

Сједница влада Републике Српске и Србије, 11. по реду, предвиђена је за 10.00 часова у конференцијској сали Административног центра Владе Републике Српске.

Вишковић и Брнабићева ће данас у Фочи положити камен темељац за изградњу хидроелектране "Бук Бијела".

Вишковић је раније рекао да је важно што су Српска и Србија дошле у позицију да специјалне и паралелне везе претачу у пројекте, међу којима је и Хидроенергетски систем (ХЕС) "Горња Дрина".

Он је најавио да ће на сједници бити ријечи о ХЕС "Горња Дрина", изградњи ауто-пута од Раче до Бијељине, те аеродрому у Требињу, указујући да се о пројектима Горње Дрине прича деценијама, а да до данас ништа није урађено.

Коментари 0
Повезане вијести
Промовисани романи „Српско срце Јоханово“ и „Усташа“ у Источном Сарајеву (ФОТО) Промовисани романи „Српско срце Јоханово“ и „Усташа“ у Источном Сарајеву (ФОТО)
Милошевић Шошо: Недовољно знања о важности менталног благостања рађа предрасуде и стереотипе Милошевић Шошо: Недовољно знања о важности менталног благостања рађа предрасуде и стереотипе
Сутра нерадни дан Сутра нерадни дан
Најчитаније
  • Одржане "Васкршње радости", један од најљепших догађаја у Источној Илиџи (ФОТО)
    16h 8m
    0
  • Породилишту у Источном Сарајеву уручени пакети поводом Недјеље Црвеног крста
    15h 24m
    0
  • Родбина прислужила свијеће на "Новом Зејтинлику"
    12h 40m
    4
  • Човјек из БиХ налетио на змију дугу више од метар и пo (FOTO)
    11h 2m
    0
  • Данас Марковдан
    19h 50m
    0