Ђокић на отварању пословне зграде предузећа "Гас-промет" у Палама

09.06.2020. 09:30
0
ИЗВОР: Srna

Министар енергетике и рударства Републике Српске Петар Ђокић посјетиће данас Пале, саопштено је из ресорног министарства.

Ђокић ће у Палама разговарати са директором предузећа "Гас-промет" Миломиром Драганићем, директором предузећа "Србијагас" Душаном Бајатовићем, градоначелником Бијељине Мићом Мићићем и директором предузећа "Бијељина-гас" Блаженком Мандић.

Састанак ће бити одржан у 11.00 часова у новој пословној згради предузећа "Гас-промет" на Палама, а снимање кадрова биће омогућено на почетку састанка.

У 12.00 часова предвиђено је свечано отварање нове пословне зграде предузећа "Гас-промет" и обилазак просторија, додаје се у саопштењу.

Сниматељима и фото-репортерима биће омогућено узимање кадрова током пресијецања врпце и обиласка просторија, након чега је предвиђено обраћање директора предузећа Миломира Драганића и министра енергетике и рударства Ђокића.

Ђокић и директор предузећа "Бијељина-гас" Блаженка Мандић ће у 12.30 часова потписати анекс три уговора о концесији за пројектовање, изградњу, кориштење и одржавање дистрибутивног гасног система са прикључком на гасовод код Горњег Шепка ради снабдијевања града Бијељина природним гасом.

Потписивање анекса предвиђено је у новој пословној згради предузећа "Гас-промет".

Сниматељима и фото-репортерима ће бити омогућено узимање кадрова током потписивања анекса, након чега су предвиђене изјаве за медије.

Коментари 0
Повезане вијести
Ученици Средњошколског центра ,,Пале" у оквиру манифестације Дани књиге посјетили другаре у Удружењу „Сунце“ Ученици Средњошколског центра ,,Пале" у оквиру манифестације Дани књиге посјетили другаре ...
Уручена признања, златни и сребрни знак истакнутим појединцима Уручена признања, златни и сребрни знак истакнутим појединцима
Изложбом икона почеле "Мајске духовне свечаности" у Палама Изложбом икона почеле "Мајске духовне свечаности" у Палама
Најчитаније
  • Сјећање на Огњена Куљанина
    19h 21m
    0
  • Десанка Максимовић: Књижевна вила пјесникиња душе
    20h 54m
    0
  • Прича о Синиши и божијем чуду
    17h 20m
    1
  • На "Виберу" актуелна злоупотреба броја телефона
    19h 33m
    0
  • Партизан мијења име!
    10h 2m
    3