Ђоковић: Операција добро прошла

06.06.2024. 11:48
0
ИЗВОР: glassrpske.com

Српски тенисер Новак Ђоковић изјавио је данас да је операција кољена добро прошла и додао да ће дати све од себе да се што прије врати на терен.

Ђоковић је на свом Инстаграм налогу објавио слику из Париза са супругом Јеленом и својим тимом. Српски тенисер је јуче у Паризу оперисао кољено.

- Протеклог дана морао сам да донесем неке тешке одлуке након што сам претрпео кидање менискуса током мог последњег меча. Још увек обрађујем све, али са задовољством вас обавештавам да је операција прошла добро - написао је Ђоковић.

Он је захвалио љекарском тиму, као и навијачима на подршци.

- Веома сам захвалан на тиму лекара који је био уз мене, као и на огромној подршци коју сам добио од својих навијача. Даћу све од себе да будем здрав и спреман да се што пре вратим на терен. Моја љубав према овом спорту је јака и жеља да се такмичим на највишем нивоу је оно што ме држи. Идемооо - навео је Ђоковић.

Коментари 0
Повезане вијести
Почео меч одлуке за Србију: Ђоковић у дресу Србије и уз тактове ''Боже правде'' Почео меч одлуке за Србију: Ђоковић у дресу Србије и уз тактове ''Боже правде''
Ђоковић иде на Вимблдон! Ђоковић иде на Вимблдон!
Сјајне вијести: Новак Ђоковић иде на Олимпијске игре у Париз Сјајне вијести: Новак Ђоковић иде на Олимпијске игре у Париз
Најчитаније
  • Од пуцња у Сарајеву до Панчева - Како живе потомци браће Гаврила Принципа (ВИДЕО)
    7h 46m
    14
  • Говор владике Николаја на Видовдан 1916. године
    2h 25m
    1
  • Његош Плакаловић именован за замјеника начелника општине Источни Стари Град
    21h 55m
    10
  • Змија отровница ујела четворогодишње дијете!
    19h 4m
    0
  • Још једна тешка несрећа на путевима у БиХ, погинуле двије особе
    21h 8m
    0