Добре вијести за нашег великог борца Стефана Новаковића

09.11.2020. 11:04
0
ИЗВОР: Катера

Стефан Новаковић, дјечак је из нашег града, који болује од опстоклонуса миоклонуса који је изазван неуробластоном, тумором који се налази на кичменој мождини.

Након операције у истанбулској клиници „Коч“, овај велики борац се у септембру вратио кући, а сада из Турске стижу добре вијести.

- Након контолног прегледа љекари су утврдили да се тумор почео смањивати, што представља велико охрабрење – саопштено је на „Фејсбук“ страници „Помозимо Стефану“.

Будући да је овај тумор изузетно риједак, Стефан ће наставити са лијечењем и примањем терапије, а љекари ће наставити са константним праћењем његов здравственог стања.

- Стефан је храбар дјечак и сви смо јако поносни на њега. Још једном „хвала“ Фонду солидарности што је уз нас. Хвала свима на подршци! – закључили су на овој страници.

Коментари 0
Повезане вијести
У суботу обиљежавање Дана 4. батаљона Војне полиције Сарајевско-романијског корпуса У суботу обиљежавање Дана 4. батаљона Војне полиције Сарајевско-романијског корпуса
Дивне вијест из породилишта Болнице „Србија“ – Град богатији за девет беба Дивне вијест из породилишта Болнице „Србија“ – Град богатији за девет беба
Фестивал "Акордеон арт плус" од 28. до 31. маја у Источном Сарајеву Фестивал "Акордеон арт плус" од 28. до 31. маја у Источном Сарајеву
Најчитаније
  • Сарајевско-романијски корпус - сами против свих (ФОТО)
    20h 33m
    6
  • Отворено Народно позориште Источно Сарајево (ФОТО)
    8h 30m
    8
  • Гeнерална скупштина УН усвојила резолуцију о Сребреници!
    12h 12m
    7
  • Егзотична пилетина у сосу
    20h 49m
    0
  • Мајдов има специјалну поруку након освајања сребра
    16h 49m
    2