Додик: Буџет ће бити усвојен, не треба вршити притисак

06.07.2020. 16:11
0
ИЗВОР: СРНА

Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик изјавио је данас у Бањалуци да ће парламент БиХ усвојити предложени буџет, те да не треба с тим у вези вршити никакав притисак на парламент.

- Мислим да то има своју процедуру која ће бити спроведена - рекао је Додик, коментаришући изјаву предсједника Централне изборне комисије БиХ Жељка Бакалара да су упитни локални избори 15. новембра ако у овој седмици не буде усвојен буџет заједничких институција БиХ за 2020. годину.

Додик, који је лидер СНСД-а, рекао је да ће ова странка подржати предложени буџет, уколико не буде неких драматичних захтјева за измјенама.

- Дали смо своју сагласност на нивоу Савјета министара и у оквиру Предсједништва БиХ да иде тај приједлог буџета. Подржаћемо приједлог буџета који је отишао из Предсједништва - истакао је Додик.

Коментари 0
Повезане вијести
Сједница Владе Српске 2. маја у Сребреници Сједница Владе Српске 2. маја у Сребреници
Додик позвао на усвајање извјештаја Међународне комисије о Сребреници и на митинг у Бањалуци Додик позвао на усвајање извјештаја Међународне комисије о Сребреници и на митинг у Бањалуци
Додик: Српска ће организовати велики митинг у Бањалуци и престати да одлучује у БиХ Додик: Српска ће организовати велики митинг у Бањалуци и престати да одлучује у БиХ
Најчитаније
  • Партизан мијења име!
    16h 47m
    4
  • Одржан Форум за безбједност општине Источно Ново Сарајево
    21h 20m
    0
  • Ухапшен Грузијац због пљачке два милиона марака у Бањалуци
    18h 54m
    2
  • Дјечији сајам 8. и 9. јуна у Источном Сарајеву
    20h 0m
    0
  • Није прихваћен вето на Изборни закон и Закон о референдуму
    20h 22m
    0