Додик честитао Бајдену Дан независности САД

04.07.2021. 17:09
0
ИЗВОР: srpskainfo.com

Српски члан и предсједавајући Предсједништва БиХ Милорад Додик упутио је честитку предсједнику САД Џозефу Бајдену 4. јул, Дан независности САД.

- Ваша земља је прошла историјски и важан пут од тог дана, давне 1776. године, када су чланови Другог континенталног конгреса усвојили Декларацију о независности. Сви ваши подвизи постигнути од тог важног дана до данас, који су се одразили на цијели свијет, заслужују искрене честитке – нагласио је Додик у честитки.

Српски члан и предсједавајући Предсједништва БиХ изразио је увјерење да ће односи између БиХ и САД бити даље унапређивани, у духу узајамног поштовања и сарадње у свим сферама, саопштено је из Кабинета српског члана и предсједавајућег Предсједништва БиХ.

– Уз најбоље жеље Вама лично, као и Вашој породици, али и народу САД, изражавам дубоко поштовање и упућујем најискреније честитке поводом великог празника – Дана независности САД – навео је Додик.

Коментари 0
Повезане вијести
Додик предложио свим странкама да не учествују на изборима према Шмитовим наметнутим правилима Додик предложио свим странкама да не учествују на изборима према Шмитовим наметнутим прави...
Сједница Владе Српске 2. маја у Сребреници Сједница Владе Српске 2. маја у Сребреници
Додик позвао на усвајање извјештаја Међународне комисије о Сребреници и на митинг у Бањалуци Додик позвао на усвајање извјештаја Међународне комисије о Сребреници и на митинг у Бањалуци
Најчитаније
  • Годишњица смрти сарајевских Ромеа и Јулије
    21h 57m
    10
  • Возач камиона погинуо у судару са аутобусом
    19h 59m
    0
  • Код Будве уловљена плава ајкула тешка скоро 200 килограма
    18h 52m
    1
  • Божовић: Ми бранимо Републику Српску, а ви свој прљави капитал!
    18h 0m
    1
  • Директору Средњошколског центра Фоча горјело возило
    18h 57m
    0