Дом здравља "Источно Сарајево" спреман за вакцинацију трећом дозом

24.10.2021. 10:18
0
ИЗВОР: СРНА

Дом здравља Источно Сарајево спреман је за вакцинацију грађана трећом, бустер дозом вакцине против вируса корона, изјавио је Срни координатор тима за спровођење вакцинације у овој здравственој установи Данко Васиљевић.

Васиљевић је навео да грађани Источног Новог Сарајева и Источне Илиџе од уторка, 26. октобра, могу добити информације о бустер дози путем телефонског броја 66 583 457.

Према његовим ријечима, трећу дозу вакцине против вируса корона могу примити лица која су другу дозу примила прије више од шест мјесеци.

Васиљевић је истакао да лица која су примила "синофарм" вакцину као трећу дозу могу примити "фајзер" или "спутњик ве", а за оне који су прва два пута примили неку другу вакцину против вируса корона, иде иста и трећи пут.

Он је рекао да ће се вакцинација бустер дозом одвијати у истим просторијама као и до сада, преко пута Дома здравља, у термину од 13.00 до 15.00 часова.

На подручју Источног Новог Сарајева и Источне Илиџе до сада су против вируса корона првом дозом вакцинисана 6.923 лица, а ревакцинисано је 6.531. 

Коментари 0
Повезане вијести
Сезона гријања у Источном Новом Сарајеву продужена због ниских температура Сезона гријања у Источном Новом Сарајеву продужена због ниских температура
Дом здравља прелази на трезорско пословање општине Источно Ново Сарајево Дом здравља прелази на трезорско пословање општине Источно Ново Сарајево
Данас хуманитарни базар за нашу суграђанку Веру у Источном Новом Сарајеву Данас хуманитарни базар за нашу суграђанку Веру у Источном Новом Сарајеву
Најчитаније
  • Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала
    22h 21m
    0
  • Власника воле више од себе: Топ 10 раса паса који су љековити за душу и мисли
    12h 36m
    0
  • У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
    20h 11m
    0
  • У уторак бесплатни прегледи дојке у Источном Старом Граду
    18h 9m
    0
  • Мушкарац се запалио испред суда (ВИДЕО)
    10h 58m
    0