Доживите Свјетско првенство у фудбалу уз Sony телевизоре из м:тел понуде

02.11.2022. 15:02
0
ИЗВОР: katera.news

Да ли сте размишљали о томе како би Свјетско првенство у Катару изгледало савршено из перспективе удобног наслоњача, уз омиљено пиће и грицкалице, уз друштво најбољих пријатеља и на добром, само вашем телевизору који ће вам пренијети најбољу атмосферу са стадиона и најбољих свјетских фудбалских утакмица?

Предлажемо вам да посјетите www.mtel.ba и страницу са понудом телевизора. Тамо вас између осталих чека сјајна понудаSony televizora од 55 и 50 инча врхунских перформанси уз могућност отплате на рате без камата, онлине наруџбу која значи да вам ТВ буде испоручен на кућну адресу и сјајних 5 година гаранције за купљени уређај, а уз све то добијате и поклон лопту за тренутке када нисте испред ТВ-а.

Уз интегрисани пакет TV+NET+TEL:M+ Sony TV модел KD55X89JAEP можете отплаћивати уз мјесечну рату од 118 КМ, а модел KD50X72KPAEP, уз мјесечну рату од 72 КМ.

Одаберите свој идеалан пакет и уживајте у најбољем спорту уз м:тел и Sony TV!

Понуда вриједи до истека залиха па се о свим додатним детаљима понуде што прије информишите позивом контакт центра 0800 50 000 или посјетом м:тел продајног мјеста у вашој близини!

Коментари 0
Повезане вијести
Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван
Одиграна пријатељска фудбалска утакмица Даун синдром центра Бањалука и м:тел-а Одиграна пријатељска фудбалска утакмица Даун синдром центра Бањалука и м:тел-а
М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу
Најчитаније
  • Радник пао са стуба и погинуо
    6h 21m
    0
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    13h 27m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    7h 36m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    11h 54m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    13h 46m
    0