Доживите Свјетско првенство у фудбалу уз Sony телевизоре из м:тел понуде

02.11.2022. 15:02
0
ИЗВОР: katera.news

Да ли сте размишљали о томе како би Свјетско првенство у Катару изгледало савршено из перспективе удобног наслоњача, уз омиљено пиће и грицкалице, уз друштво најбољих пријатеља и на добром, само вашем телевизору који ће вам пренијети најбољу атмосферу са стадиона и најбољих свјетских фудбалских утакмица?

Предлажемо вам да посјетите www.mtel.ba и страницу са понудом телевизора. Тамо вас између осталих чека сјајна понудаSony televizora од 55 и 50 инча врхунских перформанси уз могућност отплате на рате без камата, онлине наруџбу која значи да вам ТВ буде испоручен на кућну адресу и сјајних 5 година гаранције за купљени уређај, а уз све то добијате и поклон лопту за тренутке када нисте испред ТВ-а.

Уз интегрисани пакет TV+NET+TEL:M+ Sony TV модел KD55X89JAEP можете отплаћивати уз мјесечну рату од 118 КМ, а модел KD50X72KPAEP, уз мјесечну рату од 72 КМ.

Одаберите свој идеалан пакет и уживајте у најбољем спорту уз м:тел и Sony TV!

Понуда вриједи до истека залиха па се о свим додатним детаљима понуде што прије информишите позивом контакт центра 0800 50 000 или посјетом м:тел продајног мјеста у вашој близини!

Коментари 0
Повезане вијести
iPhone 13, iPhone 14 и 14 Plus по сниженим цијенама у м:тел понуди iPhone 13, iPhone 14 и 14 Plus по сниженим цијенама у м:тел понуди
Компанија м:тел улаже у безбједност и ефикасност запослених Компанија м:тел улаже у безбједност и ефикасност запослених
Зима уз ТВ и сјајне поклоне Зима уз ТВ и сјајне поклоне
Најчитаније
 • Саобраћајна незгода на путу према Јахорини (ФОТО)
  22h 26m
  1
 • Кафане моје младости – Кафе „Багрем“ и бар „Код Мише Ћеле“
  17h 4m
  5
 • Рогатичанин ухапшен због наношења тешких тјелесних повреда
  1h 48m
  0
 • У Турској три града сравњена са земљом (ВИДЕО)
  3h 6m
  0
 • У Калиновику у суботу промоција будуће ски-стазе „Каћуна“
  23h 13m
  3