Европско првенство у боксу за школарце и школарке у Источном Сарајеву

12.08.2021. 10:07
0
ИЗВОР: Катера

Свечана манифестација отварања Европског првенства у боксу за школарце и школарке, биће уприличена данас у спортској дворани на Тргу Републике Србије са почетком у 17.00 часова.

Европско првенство у боксу окупиће више од 300 такмичара и такмичарки из 25 држава, те још око 50 званичника Европске боксерске конфедерације.

Организатор првенства је Боксерски савез Републике Српске у сарадњи и подршци Града Источно Сарајево и општина Источна Илиџа и Источно Ново Сарајево.

Сви заинтересовани посјетиоци ове манифестације дужни су да због епидемиолошких мјера носе маске, како би могли бити присутни свечаном отварању и такмичењу.

Коментари 0
Повезане вијести
Омладина и подмладак из Источне Илиџе најбољи у пружању прве помоћи Омладина и подмладак из Источне Илиџе најбољи у пружању прве помоћи
Милићки средњошколци побједници Међународне изложбе идеја и иновација Милићки средњошколци побједници Међународне изложбе идеја и иновација
Екипа ОШ „Србија“ прва на такмичењу из области саобраћаја и вјештине у вожњи бициклом (ФОТО) Екипа ОШ „Србија“ прва на такмичењу из области саобраћаја и вјештине у вожњи бициклом (ФОТО)
Најчитаније
  • У току увиђај у стану гдје су пронађена тијела жене и двоје дјеце
    17h 44m
    0
  • Душанов законик данас пуни 675 година
    3h 43m
    1
  • У саобраћајној незгоди на путу Подроманија - Сумбуловац тешко повријеђено дијете
    2h 50m
    0
  • Матурантима по 100 КМ од Општине Источна Илиџа (ФОТО)
    22h 6m
    4
  • Награђени побједници конкурса поводом обиљежавања Дана Прве сарајевске механизоване бригаде
    22h 31m
    0