Фамосове припреме теку по плану

18.02.2022. 15:08
0
ИЗВОР: sportdc.net

Фудбалери Фамоса из Војковића одиграли су до сада три пријатељске утакмице и остварили два ремија и једну побједу.

У посљедњем мечу, одиграном у сриједу, Фамос је ремизирао са прволигашем Сутјеском из Фоче 1:1. Гол је постигао Данел Блажић на самом старту другог полувремена. Имао је Фамос још неке шансе, а цјелокупна игра радује Владимира Дрињака.

- Морам бити задовољан. Са екипом из самог врха Прве лиге Републике Српске одиграли смо равноправну утакмицу, по приликама смо били и бољи. Они су били готово комплетни, недостајала су 1-2 играча, а када знамо какав квалитет они посједују, што уосталом и говори табела, онда морам бити задовољан. Показали смо још једном да можемо да се носимо и са прволигашима. Има ту простора за напредак, видјели смо неке ствари на којима морамо радити, али све у свему јако добра провјера за нас - рекао је Владимир Дрињак.

Нову утакмицу Фамос ће одиграти у недјељу у Халиловића када ће укрстити копља са друголигашем ФБиХ, Колином из Устиколине.

Коментари 0
Повезане вијести
Марија Ана Милинковић - Како је деветнаестогодишњакиња освојила Милано (ФОТО/ВИДЕО) Марија Ана Милинковић - Како је деветнаестогодишњакиња освојила Милано (ФОТО/ВИДЕО)
Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО) Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО)
Дерби Прве лиге игра се у Источној Илиџи: "Мотористи" руше лидера Дерби Прве лиге игра се у Источној Илиџи: "Мотористи" руше лидера
Најчитаније
  • Сахрањен наш добри прота Војо (ФОТО)
    10h 45m
    1
  • Ухапшен Паљанин због сумње да је нанио тјелесне повреде суграђанину
    13h 4m
    1
  • У саобраћајној несрећи погинуло дијете
    13h 31m
    0
  • Сахрана попа Жуће у порти Храма Светог великомученика Георгија у Миљевићима
    16h 11m
    1
  • Пронађено тијело мајке која се са дјецом утопила у Бојани
    8h 52m
    0