Фантастични паметни сатови на рате у м:тел понуди

09.10.2023. 15:23
0
ИЗВОР: katera.news

Модерно технолошко чудо на руци, Samsung Galaxy Watch 6 је сат који ће вас најбоље упознати и пратити ваш физички напредак.

Са напредним тренингом за спавање Galaxy Watch 6 помоћи ће вам да развијете здраве навике за бољи сан. Добри дани почињу одморним ноћима, зато утврдите квалитет вашег сна и побољшајте га.

При вјежбању поставите своје циљеве и добијајте савјете. Пратите свој напредак, Galaxy Watch 6 препознаје преко 90 вјежби а неке од њих препознаје и биљежи аутоматски као што су трчање, ходање, чак и вожња бициклом.

Дизајниран да издржи и најзахтјевнији темпо, Galaxy Watch 6 пружиће вам све важне информације на ултра издржљивом екрану од сафирног кристалног стакла, спремним за кишу или сунце.

Од омиљених карактеристика издвајамо ротирајући оквир за лако управљање апликацијама, опције мониторинга срца и индекса тјелесне масе те беспријекорну повезаност да зовете, шаљете поруке, сликате и пуштате музику са ручног зглоба.

У м:тел понуди изаберите модел према властитом стилу, спортску Galaxy Watch 6 или класичну Galaxy Watch 6 Classic варијанту са мањим или већим екраном. Изаберите омиљену боју или слику како бисте дизајнирали позадину екрана и ваш паметни сат учинили јединственим.

Више информација о Galaxy паметним сатовима потражите на адреси www.мтел.ба или бесплатним позивом на 0800 50 000.

Коментари 0
Повезане вијести
М:тел Сигуран НЕТ - заштита на мобилном и кућном интернету М:тел Сигуран НЕТ - заштита на мобилном и кућном интернету
Раст м:тел-а у првом кварталу 2024: Добит већа за 2,5 милиона КМ Раст м:тел-а у првом кварталу 2024: Добит већа за 2,5 милиона КМ
Савршена комбинација - м:тел ИПТВ пакети са попустом и телевизори на рате Савршена комбинација - м:тел ИПТВ пакети са попустом и телевизори на рате
Најчитаније
  • Илиџанци – највеће жртве и најбољи борци Републике Српске (ФОТО)
    9h 26m
    3
  • Група ходочасника из Сокоца стигла у Никшић
    9h 58m
    0
  • Полицајац убоден ножем!
    5h 9m
    0
  • Ђоковић са кацигом изашао међу навијаче (ВИДЕО)
    10h 7m
    0
  • Одржан васкршњи концерт и промовисана књига о цркви у Пофалићима (ФОТО)
    13h 14m
    0