Фочанка Верица Михајловић најљепша у БиХ

05.04.2023. 17:54
1
ИЗВОР: radiofoca.com

Осамнаестогодишња Верица Михајловић из Фоче проглашена је за овогодишњу „Мис 3емље“ БиХ (Miss Earth), чиме је стекла право учешћа на свјетској смотри љепоте која ће се у новембру одржати у Вијетнаму. Титулу најљепше жене у Босни и Херцеговини понијела је на недавно одржаном избору за Мис Балкана у Бањалуци.

У избору је учествовало 25 дјевојака, а Фочанка је постала 21. представница БиХ која ће учествовати на престижном свјетском такмичењу.

- Дјевојке су биле предивне у сваком смислу, конкуренција је била јака и много сам поносна на свој успјех. Све дјевојке које су се такмичиле заслужују да ме наслиједе на неком од наредних избора за мис, јер су заиста прелијепе. Било је ово лијепо искуство које вјероватно свака дјевојка сања да доживи, лијепо смо се дружили, а осјећај је нестваран. Мислим да још увијек нисам потпуно свјесна свега - рекла је фочанска мисица за Радио Фочу.

Михајловићева је матурант средње медицинске школе, а моделингом се бави посљедње четири године. Након освајања титуле каже да ће се трудити да јој манекенство и даље буде хоби, а не животни позив. Посветиће се учењу и наставку школовања, што јој је главни приоритет.

- Планирам да упишем студије новинарства и да се бавим послом водитеља, јер то још одмалена желим. Сматрам да је ријеч о лијепом послу и да ми успјеси у манекенству могу додатно помоћи у каријери - каже Михајловићева.

У наредном периоду чекају је припреме за свјетски избор у Вијетнаму, које подразумијевају бројна усавршавања. Упоредо с тим, планира да што више времена проводи са породицом и пријатељима, који су јој огромна подршка.

Трудиће се, каже, да својим примјером подстакне и друге дјевојке из Фоче да уђу у свијет манекенства. 

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Neven 05.04.2023. 19:54
    Mlada Verica jeste ljepotica par exelans, objektivno nema se šta prigovoriti. Ima što bi se reklo i stas a vjerujem i glas. Neka joj je sretno u daljem nastavku takmičenja u Vijetnamu.
Повезане вијести
Цијене веће за 0,3 одсто, годишња инфлација два одсто Цијене веће за 0,3 одсто, годишња инфлација два одсто
Колико је данас тешко стећи нормалне услове за живот Колико је данас тешко стећи нормалне услове за живот
Снијег поново забијелио БиХ Снијег поново забијелио БиХ
Најчитаније
  • Сјећање на мајора Вука Чвору: Осам година од смрти
    15h 11m
    9
  • Мање склопљених бракова, млади све касније ступају у брачну заједницу
    15h 25m
    0
  • Сутра празник Цвијети
    15h 17m
    0
  • Данас Лазарева субота и Врбица
    17h 42m
    0
  • У храму у Војковићима служено празнично вечерње богослужење (ФОТО)
    6h 6m
    0