Град јутрос богатији за двије дјевојчице

18.08.2022. 08:25
0
ИЗВОР: katera.news

У породилишту болнице у Источном Сарајеву у току протекла 24 часа рођене су двије дјевојчице.

Љекарску интервенцију затражило је 45 пацијената.

Град уредно снабдијевен водом.

Електродистрибуција:

Источно Ново Сарајево,

Због радова на 10 кВ воду Тилава доћи ће до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 9.00 до 14.00 часова потрошачима у насељима Тилава, Клек, Тврдимићи, Росуље, Томино Брдо, Козаревићи, Станојевићи, Петровићи, Студенковићи, Међуши, Кумани, Луке и Павловац (Требевић).

Чајниче,

Због радова на 10 кВ воду Међурјечје-Батово доћи ће до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 8.00 до 14.00 часова потрошачима у насељима Авлија, Каровићи, Слатина и Батово.

Вишеград,

Због радова на 10 кВ воду Међеђа доћи ће до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 8.00 до 14.00 часова потрошачима у насељу Меремишље.

У породилишту Универзитетске болнице у Фочи у току протекла 24 часа није било рођених беба.

Љекарску интервенцију затражило је 10 пацијената.

У Дому здравља „Др Љубомир Ћеранић“ у Сокоцу љекарску интервенцију затражио је 21 пацијент.

Територијалне ватрогасне јединице у протекла 24 часа имале су једну интервенцију:

Источно Ново Сарајево,

Гашење запаљеног смећа у напуштеној згради у улици Стефана Немање.

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ саобраћај се на већини путева одвија редовно, а због најављених врућина возачима се препоручје да избјегавају путовања на дуже релације у најтоплијем дијелу дана, саопштено је из Ауто-мото савеза Српске.

На дионици магистралног пута Подроманија-Мокро-Сумбуловац-Рогоушићи-Доња Љубогошта, на локалитету каменолома "Рогоушић", данас ће, због радова, од 14.00 и 16.00 часова бити на снази двије привремене обуставе саобраћаја од пет до седам минута.

Режим саобраћаја измијењен је у тунелу "Чељиговићи" на дионици магистралног пута ентитетска граница /Лапишница/-Љубогошта, као и у тунелу "Стамболчић" на магистралном путу Пале-Подграб због фарбарских радова и инсталације опреме.

Једном коловозном траком, због активираног клизишта, саобраћај се одвија на дионици магистралног пута Фоча-Горажде, у мјесту Филиповићи /на самој линији разграничења/, на регионалном путу Бистрица-Подграб и на правцу Укрина-Горња Вијака, те на дионици Бобетино Брдо-Стари Угљевик-Главичице.

На граничним прелазима у БиХ задржавања нису дужа од 30 минута.

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити сунчано са температуром до 39 степени Целзијусових, због чега је на снази наранџасти метеоаларм.

Касније послије подне и увече на западу се очекује постепено наоблачење, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током ноћи на западу облачно, повремено са кишом и пљусковима, те вјетровито уз умјерен до јак југозападни вјетар. Дуваће слаб до умјерен западни и југозападни вјетар, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 7.00 часова: Соколац 11, Чемерно 13, Сарајево и Ливно 15, Мркоњић Град 16, Приједор и Зеница 17, Билећа 18, Бањалука, Бијељина, Добој и Тузла 19, Бихаћ 20, Требиње 21, те Мостар 22 степена Целзијусова.

Коментари 0
Повезане вијести
Сутра ујутро сунчано и топло, послије подне киша Сутра ујутро сунчано и топло, послије подне киша
Данас нестабилно са пљусковима Данас нестабилно са пљусковима
Наш град богатији за једног дјечака Наш град богатији за једног дјечака
Најчитаније
  • Туга у Билећи, погинуо младић из Гацка
    6h 40m
    0
  • Епископ Николај Велимировић на данашњи дан проглашен светим
    16h 58m
    0
  • На данашњи дан проглашен Закон о Војсци Српске
    17h 4m
    0
  • Скупштина озваничила одбијање Венс-Овеновог плана
    17h 2m
    0
  • За њу не постоје препреке: Дјевојка са крилима положила вожњу (ВИДЕО)
    15h 53m
    0