Градски одбор ПДП Источно Сарајево

26.06.2020. 10:53
0
ИЗВОР: Катера

Саопштење за јавност које преносимо у цјелости:

Градски одбор ПДП Источно Сарајево става је да има убједљиво најбоље кандидате за градоначелника и начелнике појединих општина које су у саставу града, те детаљно анализира потенцијалне кандидатуре, посебно за градоначелника Источног Сарајева и начелнике општина у овом граду.

У ГрО ПДП Источно Сарајевио истичу да су поносни на мандат актуелног градоначелника Ненада Вуковића који ову функцију обавља достојанствено, веома одговорно и на задовољство великог броја грађана свих шест градских општина. Став ПДП је да најбољи морају бити кандидати за појединачне функције, а ко су најбољи ће рећи становници у оквиру истраживања јавног мњења које је у току на овом подручју.

На простору града и шест градских општина ПДП је става да се разговари везано за кандидатуре могу бити у оквиру опозиционог блока и да ће се искључиво тражити компромис у циљу успјешног заједничког наступа.Градски одбор ПДП Источно Сарајево наглашава да ће сјести за сто само са онима који поштују принцип договарања ,а одбацити наметања било које врсте. Они бирачима и чланству партије поручују да ће имати озбиљан политички гард у договарању за најважније позиције на наредним изборима и да никоме неће дати "бјанко" подршку без ширег политичког концепта. 

-Наша политичка организација ће сачувати имиџ, културу и понашање, нарочито истакнутих јавних личности, као и до сада. У оквиру тренутних активности, ПДП припрема реалан програм за будућност града и општина који ће јавности представити у наредном периоду јер становништво очекује озбиљност и рад. На бази програма и визије за развој града и општина ћемо конципирати и кандидатуре и коалиције. Заинтересовану јавност, посебно чланство и симпатизере, ћемо обавјештавати о одлукама које будемо доносили у наредном периоду како би, без шпекулација, знали тачне и недвосмислене ставове по најважнијим питањима- истиче се у саопштењу Градског одбора ПДП Источно Сарајево.

Коментари 0
Повезане вијести
У четвртак отварање Народног позоришта Источно Сарајево У четвртак отварање Народног позоришта Источно Сарајево
Награђени побједници конкурса поводом обиљежавања Дана Прве сарајевске механизоване бригаде Награђени побједници конкурса поводом обиљежавања Дана Прве сарајевске механизоване бригаде
„Тангови“ дјечаци освојили турнир у Холандији „Тангови“ дјечаци освојили турнир у Холандији
Најчитаније
  • У саобраћајној незгоди на путу Подроманија - Сумбуловац тешко повријеђено дијете
    6h 40m
    0
  • Соколац: Уплатио новац, теретно моторно возило му није испоручено
    6h 57m
    2
  • У току увиђај у стану гдје су пронађена тијела жене и двоје дјеце
    21h 34m
    0
  • Душанов законик данас пуни 675 година
    7h 33m
    3
  • Ненад Маринковић студент генерације са просјеком 10,00
    6h 2m
    0