Хан Пијесак: Четворо новозаражених са блажом клиничком сликом

04.08.2020. 14:15
0
ИЗВОР: СРНА

На подручју Хан Пијеска у протекла 24 часа вирус корона је потврђен код четири лица која имају блажу клиничку слику, рекла је директор Дома здравља у овој локалној заједници Радојка Голијан.

У протекла 24 часа у Дому здравља у Хан Пијеску узети су узорци за тест на вирус корона од осам лица, а четворо који су били позитивни налазе се у кућној изолацији и под здравственим су надзором љекара.

Голијанинова је рекла да се истражују њихови друштвени контакти са другим лицима и врши дезинфекција радних просторија и домаћинстава гдје су боравили.

Од почетка пандемије у општини Хан Пијесак су регистрована 23 лица позитивна на вирус корона.

Коментари 0
Повезане вијести
У Хан Пијеску представљене књиге којима се брани српско културно и духовно насљеђе У Хан Пијеску представљене књиге којима се брани српско културно и духовно насљеђе
Промоција књига Бранислава Станковића и Александре Нинковић Тешић у Хан Пијеску Промоција књига Бранислава Станковића и Александре Нинковић Тешић у Хан Пијеску
Седми планинарски слет у Хан Пијеску окупио око 200 планинара (ВИДЕО) Седми планинарски слет у Хан Пијеску окупио око 200 планинара (ВИДЕО)
Најчитаније
  • Источна Илиџа: Радник фирме проневјерио већу количину новца
    22h 14m
    0
  • Пале: Узео мотоцикл, није доставио резану грађу у замјену
    22h 21m
    3
  • Власник фирме из Новог Сада довео запослене у родно Невесиње
    19h 3m
    1
  • Студенти са Електротехничког факултета показали су да знају добро и са лоптом
    13h 41m
    0
  • Кандидат за градоначелника убијен на предизборном скупу!
    14h 13m
    0