Хуманитарна аукција за Вању и Дајану

30.10.2020. 17:31
0
ИЗВОР: КАТЕРА

Вања Манојловић заједно је са својим колегама сакупила 21 слику и 47 књига које ће продати на аукцији, а сав приход је намијењен за Вању Мирковић и Дајану Лазаревић из Пала.

Све књиге и фотографије које ће се продавати по симболичним цијена,  могу се наћи на „Фејсбук“ страници „Samo moje boje“ и на сљедећем линку :

https://www.facebook.com/363082883887586/posts/1435045176691346/?refid=12

Испод сваке слике можете наћи име аутора, димензије, технику као и почетну цијену. Уколико желите  учествовати у овој хуманитарној аукцији потребно је испод слике или књиге која вам се свиђа, да у коментару напишете цијену коју сте спремни платити за исту. Онај ко понуди највише новца, на крају аукције добија слику или књигу. 

По завршетку аукције организатор ће контактирати сваког купца, затим ће купац новац за слику или књигу уплатити директно на хуманитарни рачун. Када купац  пошаље доказ о уплати онда слиједи договор око преузимања слике.

Аукција завршава у понедељак 2. новембра у  20 часова.

Коментари 0
Повезане вијести
Васкршња акција помоћи социјално угроженом становништву Источног Сарајева Васкршња акција помоћи социјално угроженом становништву Источног Сарајева
Купи километре, подржи Невена Тушевљака и помози рад Фондације “Свети Вукашин” Купи километре, подржи Невена Тушевљака и помози рад Фондације “Свети Вукашин”
Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    5h 22m
    9
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    4h 6m
    0
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    20h 19m
    0
  • Дјечак из БиХ пао под трактор, хеликоптером пребачен у болницу
    16h 33m
    0
  • Утопио се отац деветоро дјеце
    21h 25m
    0