И ове године отворени тренинг одбојкаша Србије у Палама

26.07.2021. 20:37
0
ИЗВОР: Катера

Мушка одбојкашка репрезентација Србија, која се на Палама припрема за предстојеће Европско првенство у четири европске земље, одржаће тренинг отворен за јавност, у петак, 30. јула, са почетком у 18.30 часова.

Екипа Слободана Ковача ових дана напорно тренира, како би се што боље припремили за 32. европски шампионат за мушкарце у одбојци, који ће бити одржан у Пољско, Чешкој, Финској и Естонији.

Одбојкашки савез Републике Србије наставио је традиционалну праксу одржавања припрема у општини Пале, те су након годину дана паузе због пандемије вируса корона, репрезентативци допутовали на своје четврте припреме у овој општини.

Ни ове године репрезентативци Србије нису заборавили на сјајну паљанску публику, која ће имати прилику да их уживо посматра у петак на паркету СПЦ "Пеки".

Подсјећамо, мушка сениорска репрезентација Србије, актуелни првак Европе, одиграће први меч на ЕП 2021. у А групи у Кракову против Белгије, 2. септембра од 17.30 часова.

Србија ће други меч одиграти 3. септембра против Украјине од 20.30 часова, а трећи 4. септембра од 20.30 часова против Пољске.

Четврти меч на ЕП Србија ће одиграти 6. септембра од 17.30 часова против Португалије, а посљедњи у групној фази, пети 7. септембра против Грчке од 17.30 часова.

Коментари 0
Повезане вијести
Паљани на поклоничком путовању у манастир Хиландар Паљани на поклоничком путовању у манастир Хиландар
Пале: Око 300 малишана у дефилеу поводом Дана планете земље Пале: Око 300 малишана у дефилеу поводом Дана планете земље
Дани сјећања: „Југословенство, идеја која је Србе коштала милионских жртава“ Дани сјећања: „Југословенство, идеја која је Србе коштала милионских жртава“
Најчитаније
  • Годишњица срамне арбитраже за Добрињу
    20h 58m
    0
  • „Дом инвест“ гради дом за вас
    18h 27m
    0
  • Паљани на поклоничком путовању у манастир Хиландар
    12h 41m
    0
  • Џудисти из Српске дигли глас против актуелног руководства
    17h 45m
    1
  • Доктор Шупић обавио 42 прегледа у превентивној акцији у Источном Старом Граду
    8h 53m
    0