Ибрахимовић послао дрес за лијечење малог Гаврила

22.05.2021. 10:53
0
ИЗВОР: глас српске

Као и за дресове Кулибалија, Мертенса, Демеа, Максимовића, Модрића, Џека, Пјанића, Ребића, Рога, Влаховића, почетна цијена на Лимунду више од 8.300 марака

У завршним тренуцима борбе за Гаврилову побједу, Mozzart је на лицитације извео тим састављен од свјетских звијезда, а 13. играч великог срца је – Златан Ибрахимовић! Послије Роналда, Месија и других асова из Барселоне, Реала, Наполија, Роме… нападач Милана послао је дрес за наставак низа хуманитарних аукција које се организују у циљу прикупљања средстава за лијечење осмомјесечне бебе из Крагујевца.

Гаврило Ђурђевић болује од спиналне мишићне атрофије и потребно му је још око 1,4 милиона марака за терапију која кошта невјероватних 4,87 милиона КМ. Почетна Mozzartова понуда за Ибрин дрес је 8.300 марка, а лицитација траје до 28. маја.

Аукције Кристијанове потписане седмице и Леове десетке донијеле су 40.000 марака у фонд, а Mozzart је за још 11 дресова које су за малог Гаврила послали мајстори великог срца на Лимунду изнио почетне понуде од по 8.300 марака. Чланови овог идеалног тима који игра на хуманост су квартет из Наполија: Калиду Кулибали, Дрис Мертенс, Дијего Демеи Никола Максимовић, затим Душан Влаховић,Лука Модрић, Един Џеко, Миралем Пјанић, Анте Ребић, Марко Рог.

У сарадњи са организацијом "Заједно за живот", сви ови потписани дресови постављени су на Лимундо, у циљу да се што више људи, компанија и организација укључи у ову борбу - СМС-ом 973 на 3030, уплатом на рачун или куповином вриједних дресова на хуманитарним лицитацијама.

Mozzart је прво ујединио Роналда и Месија, а сада и свјетске звијезде Ибрахимовића, Кулибалија, Демеа, Мертенса, Максимовића, Влаховића, Модрића, Џека, Пјанића, Ребића, Рога.

Дресови Старе даме, краљевског и каталонског клуба, римског и миланског гиганта у овом тренутку вриједе далеко више од оних из званичних шопова, јер је у току борба за нешто што нема цијену – живот једног дјетета.

„За Гаврила, од срца", написали су Модрић, Ребић, Пјанић, Рог, Максимовић, Кулибали...

Коментари 0
Повезане вијести
Невен Тушевљак трчи 120 километара, од Мркоњића до Острога Невен Тушевљак трчи 120 километара, од Мркоњића до Острога
Милан треба нашу помоћ – позови 17047 Милан треба нашу помоћ – позови 17047
Православно хуманитарно удружење „Свети Сава“ са Пала организовало васкршњу хуманитарну акцију (ФОТО) Православно хуманитарно удружење „Свети Сава“ са Пала организовало васкршњу хуманитарну ак...
Најчитаније
  • Владо Шипчић – посљедњи четник који је оружану борбу са комунистима водио до 1957. године
    2h 15m
    19
  • ИНТЕРВЈУ: Војислав Војо Чаркић – Легендарни прота Војо
    1h 55m
    0
  • Привремена обустава саобраћаја у Источном Сарајеву
    5h 18m
    0
  • Илиџанци – највеће жртве и најбољи борци Републике Српске (ФОТО)
    23h 57m
    11
  • На данашњи дан формирана Војска Републике Српске
    6h 15m
    0