iPhone 13, iPhone 14 и 14 Plus по сниженим цијенама у м:тел понуди

27.02.2023. 16:24
1
ИЗВОР: katera.news

Препознатљивог и сјајног дизајна, с перформансама које обећавају квалитет, те напредни системи камера, водоотпорност и још дуже трајање батерије, карактеристике су које издвајају iPhone од других паметних телефона.

Аппле телефоне можете да пронађете у м:тел понуди, а ево како бисмо укратко описали искуство које, између осталог, добијате као власник и корисник iPhone 13 и iPhone 14/14 Плус телефона.

iPhone 13 има живописнији и енергетски ефикаснији ОЛЕД дисплеј који је лакше гледати на директном сунцу и све то спаковано у издржљиво кућиште, отпорно на воду и прашину. Уз аутоматско подешавање дубинске оштрине и пребацивање фокуса током снимања сада можете да удахнете живот сценама које снимате. Систем двије камере пружа огромно побољшање квалитета фотографија и видео-снимака уз оптичку стабилизацију слике са помјерањем сензора.

Све најновије могућности модела iPhone 14 и iPhone 14 Plus покреће супер брзи А 15 Bionic чип са 5‑језгарним графичким процесором па су игре и апликације савршене за играње и коришћење. Уз то, због новог дизајна унутрашњости уређај је отпорнији на екстремне температуре па акција може да траје дуже а са побољшаном главном камером и још бољом обрадом слике снимаћете фантастичне фотографије, чак и при слабом освјетљењу.

Погледајте Apple телефоне у м:тел понуди!

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    DA 27.02.2023. 16:44
    HAHAHAHA!
Повезане вијести
Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван
Одиграна пријатељска фудбалска утакмица Даун синдром центра Бањалука и м:тел-а Одиграна пријатељска фудбалска утакмица Даун синдром центра Бањалука и м:тел-а
М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    12h 45m
    4
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    21h 37m
    0
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    15h 28m
    0
  • На планинарском походу на Романији очекује се око 200 учесника
    19h 13m
    0
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    10h 20m
    4