Источна Илиџа: Сутра почиње дезинфекција улица и јавних површина на подручју општине

17.03.2020. 18:43
0
ИЗВОР: Катера

На данашњем састанку са директором КП „Водовод и канализација“ Источно Сарајево, директором ЈКП „Комил“ и  представником Територијалне ватрогасне јединице Источно Сарајево договорено је да од сутра почиње дезинфекција улица и јавних површина на подручју општине Источна Илиџа.

Ускоро ће бити објављен распоред по којем ће се вршити дезинфекција, па вас молимо да пратите обавјештења, како би се планиране активности несметано одвијале.

За све остале грађане, заједнице етажних власника, удружења и привредне субјекте препоручујемо да  дезинфекцију у својим приватним, пословним објектима или стамбеним зградама, изврше у складу са упутством Института за јавно здравство РС. Више информација на линку испод.

https://phi.rs.ba/index.php?view=clanak&id=725

Грађани заинтересовани за услуге фирме која је били ангажована на дезинфекцији објеката јавних установа у Источној Илиџи више података могу пронаћи на њиховој званичној страници https://dezinsekcija-bn.com/.

Ради се о фирми „Дезинсекција“ д.о.о. Бијељина, која има своје представнике на подручју нашег града.

Грађани заинтересовани за услуге фирме која је били ангажована на дезинфекцији објеката јавних установа у Источној Илиџи више података могу пронаћи на њиховој званичној страници https://dezinsekcija-bn.com/

Ради се о фирми „Дезинсекција“ д.о.о. Бијељина, која има своје представнике на подручју нашег града.

 

Општина Источна Илиџа

Коментари 0
Повезане вијести
Од данас недјеља нерадни дан у Источној Илиџи Од данас недјеља нерадни дан у Источној Илиџи
Маринко Божовић и Матија Бећковић свечано отворили Галерију „Жарко Видовић“ (ФОТО) Маринко Божовић и Матија Бећковић свечано отворили Галерију „Жарко Видовић“ (ФОТО)
Божовић: Простор Галерије „Жарко Видовић“ јединствен и нешто што је недостајало у Источном Сарајеву Божовић: Простор Галерије „Жарко Видовић“ јединствен и нешто што је недостајало у Источном...
Најчитаније
  • Слани мафини
    7h 44m
    0
  • Судбину Великог рата тог дана одлучило 62.000 Срба
    9h 39m
    0
  • Марина Благојевић: Циљ ПДП-а Пале је помоћи младима при куповини или изградњи прве стамбене јединице
    23h 44m
    0
  • Глас могућ за само три кандидата, теже до мандата са ниже позиције на листи
    7h 33m
    0
  • Оштар одговор Мајдова надлежнима након суспензије: Цитирао Ђоковића, поменуо двојицу судија
    20h 42m
    3