Изаберите TCL 55C735 и на поклон добијате паметни робот усисивач

26.09.2023. 13:32
0
ИЗВОР: katera.news

Телевизор је постао незаобилазни дио наших домова, пружајући нам не само извор забаве већ и могућност да уронимо у свијет високе резолуције и кристално чисте слике. Један такав уређај који се издваја је TCL model 55C735, који можете пронаћи у богатој м:тел понуди уређаја и купити уз један од м:тел ТВ пакета на рате без камата.

Овај модерни смарт телевизор доноси елегантан дизајн који ће се уклопити у било који простор. Танке ивице екрана дају му модеран изглед, док постоље чврсто држи телевизор на мјесту. Овај модел се истиче софистицираним минимализмом који одражава пажњу на детаљима који су постали заштитни знак TCL бренда.

TCL 55C735 пружа оштру, детаљну слику која ће вас одушевити. Боје су живе и природне, а контраст је импресиван, омогућавајући вам да уживате у сваком детаљу ваших омиљених филмова, серија, спортских преноса или игара.

Овај TCL модел више је од обичног телевизора - то је памтни телевизор који у комбинацији са модерним м:тел ТВ функционалностима пружа јединствено искуство. Са уграђеним паметним функцијама, имате приступ разним апликацијама, стреаминг сервисима и интернету директно на екрану телевизора.

Опремљен моћним процесором, овај телевизор осигурава брзо учитавање апликација и флуидно пребацивање између различитих садржаја. Без обзира да ли играте игре, стримујете омиљене серије или сурфујете интернетом, TCL 55C735 ће вам пружити поуздану перформансу.

Ако тражите телевизор који доноси врхунску слику и паметне функције,TCL 55C735 је дефинитивно вриједан разматрања. Куповином овог модела добијате ни мало занемарљив поклон – паметни усисивач TCL Sweeva 1000 који ће вам олакшати свакодневне кућне обавезе. Уз ове уређаје, ваш дом ће постати центар забаве и релаксације за цијелу породицу.

За више информација посјетите www.mtel.ba или позовите 0800 50 000.

Коментари 0
Повезане вијести
Данас је Свјетски дан телекомуникација и информационог друштва - Дигиталне иновације за одрживи развој Данас је Свјетски дан телекомуникација и информационог друштва - Дигиталне иновације за од...
Превенција је кључ безбједности дјеце у онлајн простору Превенција је кључ безбједности дјеце у онлајн простору
Триван: Успех Телеком Србија групе резултат је пословања у читавој регији западног Балкана Триван: Успех Телеком Србија групе резултат је пословања у читавој регији западног Балкана
Најчитаније
  • Жена побиједила пет карцинома и живи без 11 органа
    18h 47m
    2
  • Епископ Николај Велимировић на данашњи дан проглашен светим
    4h 20m
    0
  • Дјевојчица из Црне Горе ухапшена у Аустрији: Планирала терористички напад?
    18h 57m
    2
  • На данашњи дан проглашен Закон о Војсци Српске
    4h 26m
    0
  • Скупштина озваничила одбијање Венс-Овеновог плана
    4h 24m
    0