Изборни штаб СНСД-а дијели бесплатне тестове на вирус корона(ФОТО/ВИДЕО)

06.11.2020. 17:09
0
ИЗВОР: BN TV

- Ваше је само да дођете, а бригу о вашем здрављу препустите нама –   порука је из Изборног штаба СНСД-а Бањалука и Игора Радојичића, рејонски одбор Борик 1, којом поручују грађанима да дођу у просторије њиховог изборног штаба и добију бесплатно тестирање на вирус корона, у исто вријеме док тестова недостаје у установама здравства.

Слика

Извор фотографије: БН ТВ

Један млади Бањалучанин је уступио видео снимак народном посланику Драшку Станивуковићу, у којем се то јасно види.

Ово је невјероватно, до крајње мјере бескруполозно, да сада здравље грађана, у ситуацији када ова пошаст свакодневно узима животе, зависи од једне странке. Како то да се УКЦ Републике Српске бори са недостатком тестова, а СНСД их има?

Хиљаде грађана данима чекају на тестирање, због недостатка тестова љекари морају бирати ко може бити тестиран, а број заражених од вируса корона вртоглаво расте.

-Свакодневно слушамо галаму на наводно неодговорне грађане, здравствени радници су нам на измаку снага, нема нити једне вакцине за сезонски грип, здравствени систем пред колапсом – а једна странка у предизборној кампањи преузима улогу институције здравства. Невиђено, невјероватно, скандалозно - каже посланик ПДП-а у НСРС и кандидат за градоначелника Бањалуке Драшко Станивуковић.

-Након оваквог поступка моја дужност је да позовем предсједника Градског одбора СНСД-а Игора Радијичића да престану са овом монструозном иницијативом. Да препусте установама здравства да раде свој посао, да се не играју са животима. Један млад човјек који жели да се тестира у Клиничком центру не може то да уради, а његова бака може да се тестира ако се упише у регистар у СНСД штабу. Невјероватно је и шокантно да оваква ствар икоме може пасти на памет -  поручује Станивуковић.

-Након свега овог што се дешава  из дана у дан, ово је аларм - употријебићу ријеч црвени, да једном за свагда зауставимо и смијенимо ову политику која приватизује наш град и институције у корист једне странке и њених истакнутих појединаца и то, данас је јасно, на најгори могући начин, буквално играјући се здрављем и животима људи -  закључио је Станивуковић.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Радник пао са зграде, тешко повријеђен Радник пао са зграде, тешко повријеђен
Пријављено да је возач дјетету нудио новац и вожњу Пријављено да је возач дјетету нудио новац и вожњу
Бањалука: Жена скочила са зграде Бањалука: Жена скочила са зграде
Најчитаније
  • „Ако изађеш, бићеш заклан“: Исповијест Данила Берибаке који је преживио пакао Доборовољачке улице
    14h 7m
    13
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    13h 3m
    0
  • У недјељу народно весеље код Цркве Успења Пресвете Богородице у Палама
    13h 7m
    1
  • Фочански светац Будимир Соколовић - Дражин исповједник и Христов мученик
    10h 0m
    0
  • Четрнаестогодишњи Милош са уживањем се брине о породичном имању
    11h 57m
    0