Једна особа смртно страдала у саобраћајној несрећи

01.08.2021. 18:09
0
ИЗВОР: srpskainfo.com

Једна особа погинула је, а више их је повријеђено у саобраћајној несрећи која се данас догодила у Новом Граду.

Полицијској управи Приједор, данас око 13.35, пријављено је да се на магистралном путу Приједор Нови Град у мјесту Благај Ријека, догодила саобраћајна незгода у којој је повријеђено више особа.

– У присуству тужиоца Окружног јавног тужилаштва Приједор на лицу мјеста извршен је увиђај ком приликом је утврђено да је у саобраћајној незгоди учествовао М.Б. из Новог Града управљајући возилом „Опел Мерива“ и Н.З. из Приједора који је возио „Рено“. У овој саобраћајној незгоди возач Н.З. је смртно страдао, док је сувозач у истом возилу В.З. из Приједора задобио тешке тјелесне повреде због којих је превезено на Универзитетско-клинички центар Републике Српске у Бањалуци. На УКЦ РС превезен је и возач М.Б. који је у овој незгоди задобио тешке тјелесне повреде – рекли су у ПУ Приједор.

Полицијска управа Приједор апелује на све возаче да поштују саобраћајна правила и прописе, посебно када је у питању ограничење брзине кретања возила, јер одговорним понашањем у саобраћају доприносимо безбједности свих учесника.

Коментари 0
Повезане вијести
Још једна тешка несрећа на путевима у БиХ, погинуле двије особе Још једна тешка несрећа на путевима у БиХ, погинуле двије особе
У саобраћајној несрећи у Невесињу погинула осамнаестогодишња дјевојка У саобраћајној несрећи у Невесињу погинула осамнаестогодишња дјевојка
Погинула жена пјешак Погинула жена пјешак
Најчитаније
  • Сјећање на убијене цивиле у селу Пресјеница
    14h 10m
    8
  • Одржан састанак са представницима Дома здравља – Нагомилане проблеме хитно рјешавати!
    15h 56m
    1
  • Грађани исељавају, Додик би да им "мијења свијест"
    14h 18m
    0
  • Сутра Ивањдан
    14h 2m
    0
  • Велики улов цариника на прелазу Стара Градишка: И они остали у шоку
    5h 57m
    0