Каменовао суграђанина па угризао полицајца

04.04.2024. 09:55
0
ИЗВОР: glassrpske.com

Полицији у Требињу особа из овог града пријавила је да су је каменовали А.К. и З.К, након чега су службеници полицијске станице изашли на терени те ухапсили осумњичене.

Приликом хапшења А.К. је угризао полицајца.

- Изласком на лице мјеста службеници Полицијске станице Требиње су утврдили да су А.К. и З.К. нанијели тјелесне повреде једној особи каменом. Приликом хапшења осумњичених, особа А.К. је угризла полицијског службеника. О догађају је одмах обавијештено Окружно јавно тужилаштво у Требињу које је наложило полицијским службеницима да предузму све мјере и радње с циљем документовања кривичних дјела тјелесна повреда те напад на службено лице у вршењу службене радње – саопштила је полиција.

Коментари 0
Повезане вијести
Матуранти и професори обновили традицију: Меч у малом фудбалу за крај школе Матуранти и професори обновили традицију: Меч у малом фудбалу за крај школе
Мјештани и свештеник у радној акцији: Почела обнова Цркве Светих Архангела у насељу Хрупјела (ФOTO) Мјештани и свештеник у радној акцији: Почела обнова Цркве Светих Архангела у насељу Хрупј...
Најбољи ученици требињске Гимназије на поклоничком путовању у Грчку (ФОТО) Најбољи ученици требињске Гимназије на поклоничком путовању у Грчку (ФОТО)
Најчитаније
 • Источна Илиџа: Радник фирме проневјерио већу количину новца
  15h 30m
  0
 • Пале: Узео мотоцикл, није доставио резану грађу у замјену
  15h 37m
  3
 • Власник фирме из Новог Сада довео запослене у родно Невесиње
  12h 19m
  0
 • Студенти са Електротехничког факултета показали су да знају добро и са лоптом
  6h 57m
  0
 • Кандидат за градоначелника убијен на предизборном скупу!
  7h 29m
  0