Компанија Мтел почела са радом и у Њемачкој

17.07.2023. 13:44
0
ИЗВОР: katera.news

Телеком Србија је 17. јула званично почео са пружањем услуга у Њемачкој, под брендом MTEL Germany, чиме је покривена комплетна DACH регија. Уз MTEL Austria и MTEL Switzerland, Телеком Србија ширењем свог пословања на тржиште Њемачке доказује да је јасан у намјери да постане озбиљан међународни играч и освоји глобално тржиште, а што је најважније од свега да пружи бројне погодности нашим људима у иностранству, али и остатку популације у овом дијелу Западне Европе.

Почетак пружања услуга у Њемачкој и званично покривање читаве DACH регије уједно доноси и бројне погодности корисницима. Јединствена МТЕЛ Зона, омогућава роминг у свим мрежама чланица групе, без додатних трошкова, као и неограничено позивање свих мрежа Телеком Србија групе у Србији, Босни и Херцеговини, Црној Гори, Сјеверној Македонији, Швајцарској, Њемачкој и Аустрији. Бенефити се огледају још и у додатним гигабајтима (ГБ) за одређене дестинације као што су Турска, Албанија, Египат и Израел. Најсавременија заштита на интернету, МТЕЛ Netprotect у свим постпејд тарифама представља још једну у низу изузетно важних погодности, док уједно МТЕЛ сврстава у ред оператора са укљученом Цyбер протекцијом. Корисницима нудимо ексклузивни ТВ садржај, укључујући приступ актуелним и популарним серијама и филмовима, који настају у Телеком Србија продукцији, као и услугу Видео клуба.

- Почетак пружања услуга у Немачкој, након Аустрије и Швајцарске и покривање читаве DACH регије представља огроман успех Телекома Србија и испуњење амбициозних планова који се односе на међународно ширење. У наредних годину дана у Немачкој ће бити отворено чак 30 пословница, у оквиру којих ће корисници моћи да се увере у квалитет услуга које нудимо. Велику пажњу поклањамо и изградњи партнерстава са најреспектабилнијим компанијама у свету, због тога нам је стратешки партнер за пословање у Немачкој управо Водафон, као мрежа са најбољом покривеношћу на овој територији. Самоуверено настављамо ширење наше глобалне мреже, тако што нашим људима широм света пружамо услуге које ће учинити да се осећају као код куће, али желимо да и остатку популације у овом делу Западне Европе понудимо наше квалитетне садржаје, дигиталне сервисе и повољније тарифе чиме циљамо тржиште које броји више од 100 милиона људи само у DACH регији - рекао је Владимир Лучић, генерални директор Телекома Србија.

Стефан Божић, генерални директор MTEL Germany, наводи да је дијаспора представља огроман потенцијал за међународно ширење Телекома.

„Доказ за то јесте и чињеница да МТЕЛ Аустрија, чланица Телеком Србија групе, броји више од 200.000 корисника, док се корисници у Швајцарској готово свакодневно уверавају у погодности које им пружа MTEL Switzerland, што резултира порастом корисника из месеца у месец. Сада смо спремни и за веома конкурентно тржиште Немачке, а корисници наше MTEL Germany картице могу пронаћи у 9 пословница дистрибутера у регији Nordrhein-Westfalen, док ће се продајне активности наставити развојем мреже дистрибуције путем различитих канала кроз пословнице, дистрибутере, wеб схоп-ове. Наредна година, такође, биће посвећена увођењу нових сервиса као што је фиксни броадбанд преко Водафон оптичке мреже али и омогућавање 5Г - наредне генерације мобилне телефоније - рекао је он.

Корисници о услугама MTEL Germany на новоотвореном тржишту Њемачке, могу више сазнати на сајту mtelgermany.de ili putem društvenih mreža Фејсбук, Инстаграм и LinkedIn.

Коментари 0
Повезане вијести
Ваше празнично путовање може да почне уз м:тел роминг тарифне опције Ваше празнично путовање може да почне уз м:тел роминг тарифне опције
"Бања Лука Фест" и ове године уз подршку компаније м:тел "Бања Лука Фест" и ове године уз подршку компаније м:тел
Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван
Најчитаније
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    10h 32m
    0
  • Сјећање на Миломира Јањића Зеку
    9h 56m
    0
  • Годишњица смрти предсједника СФРЈ Јосипа Броза Тита
    8h 11m
    12
  • Преминуо Војислав Чаркић - наш добри прота Војо
    1h 30m
    3
  • Годишњица херојске погибије пилота Миленка Павловића
    9h 50m
    0