Лица ухапшена у акцији полиције на улазу у Сарајево предата ОТЈ у Источном Сарајеву (ВИДЕО)

07.02.2022. 19:46
0
ИЗВОР: РТРС
Три лица која су јуче ухапшена на улазу у Сарајево из правца Пала предата су данас, након криминалистичке обраде, Окружном тужилаштву у Источном Сарајеву.

Ријеч је о лицима А.П. А.А. и А.Х. из Сарајева која су јуче ухапшена, у сарадњи Полицијске управе Источно Сарајево и МУП-а Кантона Сарајево, због кривичних дјела неовлаштена производња и промет опојних дрога и недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја.

Подсјећамо, полиција из Источног Сарајева покушала је да заустави аутомобил у којем су се ова лица налазила, али се возач оглушио о наредбу полиције.

О томе су обавијестили полицију Кантона Сарајево, чији су припадници зауставили возило, из којег је претходно избачена ПВЦ врећа са сувом зељастом материјом која подсјећа на марихуану, тежине око пет килограма.

Извршени су претреси станова и других просторија које користе ова лица, као и возила опел у којем је пронађено ватрено оружје - два пиштоља и 14 метака.

Видео: РТРС

Коментари 0
Повезане вијести
Данас обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево Данас обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
У суботу обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево У суботу обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
У коферу носио 21 килограм марихуане У коферу носио 21 килограм марихуане
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    21h 7m
    0
  • Крађа у Палама
    19h 25m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    15h 52m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    18h 40m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    12h 1m
    0