Лице из Источне Илиџе осумњичено за четири кривична дјела

11.06.2021. 10:56
0
ИЗВОР: Катера

Полицијски службеници Полицијске управе Источно Сарајево доставили су Окружном јавном тужилаштву у Источном Сарајеву извјештај о почињеним кривичним дјелима против лица иницијала С.Ш. из Источне Илиџе, због постојања основа сумње да је починио кривична дјела „Зеленаштво“, „Тешка тјелесна повреда“, „Оштећење и одузимање туђе ствари“ и „Недозвољена произвиодња и промет оружја или експлозивних материја“.

Лице С.Ш. се сумњичи да је у септембру 2020. године, искориштавајући тешко имовинско стање и тешке прилике лица из Гацка, поменутом лицу дао на зајам одређени износ новца и уговорио за себе несразмјерну имовинску корист.

Поред тога, лице се сумњичи да је дана 4. јуна 2021. године у мјесту Војковићи, општина Источна Илиџа, поменутом лицу из Гацка, пријетио употребом ватреног оружја - пиштоља, те му истим нанио повреду у предјелу главе и и употребом физичке снаге нанио више повреда у предјелу тијела, након чега му је одузео мобилни телефон, саопштено је из ПУ Источно Сарајево.

Коментари 0
Повезане вијести
Сјећање на напад 14. маја 1992. и јуначке синове Српске Илиџе Сјећање на напад 14. маја 1992. и јуначке синове Српске Илиџе
Санкционисано 55 возача због алкохола Санкционисано 55 возача због алкохола
Састанак о уређењу и одржавању гробља “Црквице” Састанак о уређењу и одржавању гробља “Црквице”
Најчитаније
  • Сјећање на Огњена Куљанина
    18h 8m
    0
  • Десанка Максимовић: Књижевна вила пјесникиња душе
    19h 41m
    0
  • Прича о Синиши и божијем чуду
    16h 7m
    1
  • На "Виберу" актуелна злоупотреба броја телефона
    18h 20m
    0
  • Партизан мијења име!
    8h 49m
    3