Лучић: Хитно помоћи ухапшеним и њиховим породицама!

16.09.2020. 17:38
0
ИЗВОР: Катера

Предсједник Скупштине града Источно Сарајево Мирослав Лучић најоштрије је осудио хапшења која су припадници СИПА-е извршили данас на Сокоцу, поручивши да се једном за свагда мора стати на пут тиранији и неправди која се у континуитету врши над српским народом.

- Припадници СИПА-е данас су, ко зна који пут, по налогу Тужилаштва Босне и Херцеговине, хапсили наше комшије, саборце, пријатеље, сараднике, изазивајући страх и панику међу породицама ухапшених и становништвом општине Соколац. Спреман сам да лично, али и као предсједник Скупштине града Источно Сарајево, пружим сваку врсту помоћи породицама - рекао је Лучић.

Лучић захтијева од предсједнице Републике Српске Жељке Цвијановић и Владе Републике Српске да предузму све неопходне мјере како би помогли ухапшеним лицима и њиховим породицама.

- Морамо показати да Момчило Пајић, Алекса Гордић, Милан Тупајић, Драган Обрадовић, Миладин Гашевић, Јадранко Шука, Жељко Гашевић, Момир и Бранислав Кезуновић нису сами. Морамо једном за свагда стати на пут тиранији и неправди која се у континуитету врши над српским народом - поручио је Лучић.

Коментари 0
Повезане вијести
Митрополит Хризостом: Припрема за радосни тренутак побједе Митрополит Хризостом: Припрема за радосни тренутак побједе
Финска расписала потјерницу, а осумњичени ухапшен у Сарајеву Финска расписала потјерницу, а осумњичени ухапшен у Сарајеву
Соколац: На хуманитарној представи за екскурзије прикупљено 750 КМ Соколац: На хуманитарној представи за екскурзије прикупљено 750 КМ
Најчитаније
  • „Ако изађеш, бићеш заклан“: Исповијест Данила Берибаке који је преживио пакао Доборовољачке улице
    2h 25m
    5
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    1h 21m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    20h 6m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    17h 5m
    0
  • Нормализован саобраћај на магистралном путу Фоча-Гацко
    18h 17m
    0