Мајка извршила самоубиство, а онда је син убио оца па себи пресудио

12.08.2019. 10:52
0
ИЗВОР: Telegraf.rs

Незапамћена породична трагедија догодила се у Новом Кнежевцу када је Дамир Терзин (47) ножем убио свог оца Светислава (67), а затим је пресудио себи тако што је попио лијекове.

Тијела двојице мушкараца нашла је полиција у суботу поподне на позив комшија који су посумњали да се нешто догодило, пошто их нису виђали. Убиству и самоубиству претходила је још једна трагедија. Дамирова мајка и Светиславова супруга Љиља Терзин (64) се убила прије око 10 дана.

- Отац је неколико година био у колицима, непокретан послије шлога. Неко од комшија је јавио полицији да их није видио и да би требало провјерити и полиција је дошла. Провалили су у кућу и затекли језив призор. Чули смо да је син заклао ножем оца Светислава, а послије се наводно убио тако што је попио гомилу лијекова – каже један од комшија.

У близини куће у којој више нема никога и у недјељу се налазила полиција.Комшије не знају шта се тачно догодило и зашто се послије мајчиног самоубиства син одлучио на овакав трагичан корак.

- Нарушени су вјероватно били односи у тој породици. Мајка, односно, супруга убијеног Светислава се убила пиштољем на гробљу. Она је до пензије радила у Новом Кнежевцу, а од када јој је муж доживио шлог није ни излазио из куће. Слабо сам их виђала, нису се пуно кретали – прича жена из улице у којој се догодила породична трагедија.

Испред куће су остала паркирана два аутомобила, једна плава времешна Застава 750 која није у возном стању и други аутомобил Опел који је паркиран на улици пред капијом.

- Послије Љиљиног самоубиства Дамир и отац Светислав су сами живјели у кући. Дамир је раније, прије неколико година, кратко вријеме држао кафић. Чврсто је био везан за оца, али колико сам чуо са мајком је имао конфликте. Причало се и да мајку туче, у неку руку био је повучен у себе, није се много дружио. Комшиница каже да је Дамир пошто је заклао оца попио таблете "бенседина". Како сам послије чуо полиција је дошла у току вечери у суботу, али нисам претпостављао да се нешто тако страшно десило - испричао је комшија.

Коментари 0
Повезане вијести
Рели однио седам живота, погинула и дјевојчица Рели однио седам живота, погинула и дјевојчица
Трагедија у Сребренику: Једна особа погинула у пожару, повријеђени ватрогасци Трагедија у Сребренику: Једна особа погинула у пожару, повријеђени ватрогасци
Сабаленка изненадила одлуком послије смрти момка Сабаленка изненадила одлуком послије смрти момка
Најчитаније
  • Одржане "Васкршње радости", један од најљепших догађаја у Источној Илиџи (ФОТО)
    11h 20m
    0
  • Породилишту у Источном Сарајеву уручени пакети поводом Недјеље Црвеног крста
    10h 36m
    0
  • Родбина прислужила свијеће на "Новом Зејтинлику"
    7h 52m
    4
  • Човјек из БиХ налетио на змију дугу више од метар и пo (FOTO)
    6h 14m
    0
  • Данас Марковдан
    15h 2m
    0