Марина Куртеш удружила тркаче на Сарајевском полумаратону

09.09.2019. 08:47
0
ИЗВОР: sportdc

Грађани Источног Сарајева у великој мјери су се одазвали продаји километара коју је покренуо Небојша Мичић- Дивац како би се скупио новац који би Марини Куртеш, каратискињи Славији, омогућио одлазак на Свјетско првенство у Чиле у октобру.

Државној првакињи и једној од најталентованијих спортскиња Босне и Херцеговине потребно је 6000 КМ како би била у прилици да наступа на Свјетском првенству и тако потврди свој квалитет. Након што је чуо за причу Марининог тренера, Дејана Вукадина, први је у помоћ притекао Небојша Мичић-Дивац, којем није први пут да ''продаје'' километре на Сарајевском полумаратону, а након њега у акцију је ушао и Горан Драгаш. 

Јуче се појавила још једна група момака и дјевојака који имају исти циљ. Милица и Маја Пандуревић, Ана Миливојевић, Милица Трнчић, Теодора Перић, Јована Ћук, Ђорђе Крстић, Андреј Видовић, Огњен Драгаш, Ана Танић, Марко Старчевић, Ивана Тадић, Ивона и Марија Ћорић, Катарина Ратковић, Лав Стевановић, Маја Голијанин, Владан Мандић и Александра Стјепић трчаће Фан Ран трку на Сарајевском полумаратону. Укупно, то је 62. 7 километара, а и они ће свим заинтересованим ''продавати'' километар по минималној цијени од 10 КМ.

За предају новца можете контактирати лично неког од учесника.

Коментари 0
Повезане вијести
Марина Куртеш носила заставу на отварању БРИКС игара: "Било је величанствено" Марина Куртеш носила заставу на отварању БРИКС игара: "Било је величанствено"
Куртеш: Част је носити заставу Српске на спортским играма у Казању Куртеш: Част је носити заставу Српске на спортским играма у Казању
Марина Куртеш поново првакиња Босне и Херцеговине Марина Куртеш поново првакиња Босне и Херцеговине
Најчитаније
  • Преминуо кошаркаш Небојша Еркић
    10h 37m
    0
  • Слани мафини
    19h 58m
    0
  • Судбину Великог рата тог дана одлучило 62.000 Срба
    21h 53m
    0
  • Глас могућ за само три кандидата, теже до мандата са ниже позиције на листи
    19h 47m
    0
  • Божовић најавио и контракривичну пријаву против Вујичића
    14h 16m
    3