Мажореткиње и тромбоњери у Требињу

07.03.2020. 12:37
0
ИЗВОР: Srpska.info

Караван мимозе из Херцег Новог данас је стигао у Требиње, а мажореткиње, тромбоњери и градска музика продефиловали су главним градским улицама.

Мажореткиње су на југ Српске донијеле дах медитерана и промовисале назначајнији празник посвећен жутом цвијету у Херцег Новом, Празник мимозе, који је почео половином фебруара.

Слика

У току трајања Празника мимозе мажореткиње, тромбоњери из градска музика из Херцег Новог сваке године продефилију требињским улицама, а ове године, послије дужег периода, проћи ће и улицама Билеће.

Мажореткиње кажу да им је посебно драго што су ове године у Требињу пред 8. март, Дан жена, да мирисом жутог цвијета дамама уљепшају празник.

Коментари 0
Повезане вијести
Матуранти и професори обновили традицију: Меч у малом фудбалу за крај школе Матуранти и професори обновили традицију: Меч у малом фудбалу за крај школе
Мјештани и свештеник у радној акцији: Почела обнова Цркве Светих Архангела у насељу Хрупјела (ФOTO) Мјештани и свештеник у радној акцији: Почела обнова Цркве Светих Архангела у насељу Хрупј...
Најбољи ученици требињске Гимназије на поклоничком путовању у Грчку (ФОТО) Најбољи ученици требињске Гимназије на поклоничком путовању у Грчку (ФОТО)
Најчитаније
  • Партизан мијења име!
    18h 22m
    4
  • Источна Илиџа: Радник фирме проневјерио већу количину новца
    1h 27m
    0
  • Одржан Форум за безбједност општине Источно Ново Сарајево
    22h 55m
    0
  • Ухапшен Грузијац због пљачке два милиона марака у Бањалуци
    20h 29m
    3
  • Дјечији сајам 8. и 9. јуна у Источном Сарајеву
    21h 35m
    0