Медведев: Зеленском треба урадити превентивну краниотомију

06.10.2022. 21:03
0
ИЗВОР: srna.rs

Замјеник предсједника руског Савјета безбједности Дмитриј Медведев је, регујући на изјаву предсједника Украјине Владимира Зеленског да би НАТО требао да изврши превентивне нападе на Русију, рекао да би љекари требали Зеленском урадити превентивну операцију лобање прије него што узрокује додатне невоље свом народу.

- Љекари треба да му ураде превентивну краниотомију док није узроковао још више проблема за свој народ и свим другима - написао је Медведев на "Телеграму".

Зеленски је нешто раније у свом обраћању аустралијском институту "Лауи" путем видео-линка рекао да би НАТО требао да изврши "превентивне нападе" на Русију и "да не чека на нуклеарне ударе" Москве.

Кремљ је у више наврата наводио да би Русија могла да употријеби нуклеарно оружје само у складу са уредбама нуклеарне доктрине и да ријечи украјинског предсједника нису ништа друго до позив за почетак свјетског рата.

Коментари 0
Повезане вијести
Путин додијелио орден тинејџерима који су спасавали људе током напада на Крокус Путин додијелио орден тинејџерима који су спасавали људе током напада на Крокус
Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
Русија ће искористити свој утицај да резолуција о Сребреници не буде усвојена Русија ће искористити свој утицај да резолуција о Сребреници не буде усвојена
Најчитаније
  • "Ђурђевдан" први пут запјеван у возу смрти
    16h 2m
    0
  • У уторак испраћај проте Воја Чаркића
    15h 33m
    2
  • Обиљежена крсна слава и Дан општине Источна Илиџа (ФОТО)
    11h 49m
    0
  • Годишњица одбијања Венс-Овеновог плана
    15h 56m
    0
  • Позив бабице један од најљепших, најхуманијих и најодговорнијих позива
    7h 44m
    2