Меморијална акција добровољног даривања крви „Никола Писић“ у децембру

17.11.2023. 15:20
0
ИЗВОР: katera.news

Шеста меморијална акција добровољног даривања крви у част Николе Писића одржаће се 15. децембра у Зворнику у Служби за трансфузију ЈЗУ Болница Зворник.

Организатор меморијалног даривања крви је Актив добровољних давалаца крви „Електро-Бијељина“, а Никола Писић је био предсједник и члан овог актива у Радној јединици Зворник.

Сви који желе могу даровати крв и подсјетити на име Никола Писић, који је задужио Удружење добровољних давалаца крви у Зворнику, али и све Зворничане, преноси "Зворнички.ба".

Никола Писић био је предсједник и члан Удружења добровољних давалаца крви Зворник, а трагично је настрадао 2018. године падом са далековода у Зворнику приликом обављања радова.

Породица настрадалог Писића још увијек очекује судси епилог случаја и завршетак истражних радњи које трају дугих пет година.

Коментари 0
Повезане вијести
Прикупљено 30 јединица крви у Сокоцу Прикупљено 30 јединица крви у Сокоцу
У уторак акција добровољног давања крви у Сокоцу, позив грађанима да се одазову У уторак акција добровољног давања крви у Сокоцу, позив грађанима да се одазову
Истина о страдању Срба не може се сакрити скрнављењем спомен-обиљежја Истина о страдању Срба не може се сакрити скрнављењем спомен-обиљежја
Најчитаније
 • Четнички војвода Бранислав Гавриловић Брне
  17h 8m
  6
 • Како су Срби оставили велики траг у историји Русије
  2h 40m
  1
 • Преминуо српски ММА репрезентативац Стефан Савић
  23h 22m
  0
 • Тужна судбина „фрушкогорске виле“
  17h 33m
  2
 • Здравствено стање генерала Младића веома тешко
  14h 45m
  2