Милан Муминовић поново обукао дрес Славије

19.07.2021. 10:20
0
ИЗВОР: sportdc.net

Искусни везњак, Милан Муминовић, вратио се поново у опрему ФК Славија из Источног Сарајева, те је одиграо први дио прве пријатељске утакмице против Романије, коју је Славија добила са 3:1.

Муминовић би у наредној сезони требао да носи дрес Соколова, под командном некадашњег саиграча Бојана Регоје, те би се тако вратио практично у своју другу кућу. Муминовић је као тинејџер из Сутјеске дошао у Славију, још док се играла Прва лига Републике Српске, а онда је учествовао у славним данима клуба, прије него је 2008. године прешао у Сарајево. Након тога слиједе епизоде у Борцу и Сутјесци, кратак повратак у Славију, а онда и селидба у Зрињски. Из Зрињског је отишао у Витез, па онда у Олимпик. Посљедњу полусезону, послије незгодне повреде, провео је у илиџанском Игману.

Сигурно да ће Милан Муминовић бити значајно појачање за Славију и у позним годинама и управо је његово искуство потребно прволигашу из Источног Сарајева након одласка Вучине Шћепановића у фудбалску пензију.

Коментари 0
Повезане вијести
Момчило Станић на клупи Славије Момчило Станић на клупи Славије
Успјешан наступ џудиста „Славије“ у Милићима Успјешан наступ џудиста „Славије“ у Милићима
Вучинић одиграо педесету утакмицу за „Славију“: Моје вријеме тек долази Вучинић одиграо педесету утакмицу за „Славију“: Моје вријеме тек долази
Најчитаније
  • Мошти четири српска светитеља стигле у Храм Светог Саве
    13h 48m
    0
  • Програм прославе славе Храма Светог Василија Острошког
    23h 52m
    0
  • Најављени прекиди електричне енергије
    1h 12m
    0
  • Велики успјех нашег тенисера Николе Голијанина
    21h 19m
    0
  • Нађа Рудакијевић, ученица ОШ „Петар Петровић Његош“, награђена на ликовном конкурсу Црвеног крста
    20h 37m
    0