Миличевић: Нећемо бити дио ‘широке коалиције’ за одбрану нечијих приватних или партијских интереса

14.11.2022. 10:24
0
ИЗВОР: katera.news

Др Милан Миличевић, в.д. предсједник Српске демократске странке, рекао је да ће ова странка увијек бранити интересе Републике Српске и националне интересе српског народа не само у Народној скупштини, и не само у Републици Српској, већ на сваком мјесту гдје то треба и може.

- Тражићемо то од сваког ко заступа Српску демократску странку, бићемо јединствени са сваким ко стане поред нас у тој одбрани, али никада нећемо бити дио неке манипулације тзв. "широке коалиције" како бисмо обезбиједили двотрећинску већину појединцу или групи за одбрану властитих или партијских интереса, а под изговором српског јединства. То од нас нека нико не очекује. Од сада, па док сам ја на челу Српске демократске странке сваки наш потез ће бити само у интересу заштите народа и институција Републике Српске, али не оног ко те институције злоупотребљава за властите интересе и око тога се не можемо и нећемо договарати - закључио је Миличевић.

Коментари 0
Повезане вијести
Обиљежена крсна слава и 34 годинe постојања Српске демократске странке (ФОТО) Обиљежена крсна слава и 34 годинe постојања Српске демократске странке (ФОТО)
Сутра слава СДС-а у Источној Илиџи Сутра слава СДС-а у Источној Илиџи
Општински одбор и замјеник начелника Калиновика прешао у СДС Општински одбор и замјеник начелника Калиновика прешао у СДС
Најчитаније
 • Битка за Рогатицу - Једна од највећих битки четника против Нијемаца и усташа (ВИДЕО)
  4h 56m
  4
 • Пуњене тиквице
  4h 29m
  0
 • Рањени полицајац открио детаље крвавог пира Албанца
  17h 49m
  1
 • Ушао у лифт у суботу, а изашао у понедјељак
  20h 19m
  0
 • Инспекција затворила два базена
  16h 20m
  0