Миња Матић отпутовала у Америку на лијечење

23.01.2021. 21:53
0
ИЗВОР: Telegraf.rs

Малена трепушка, Миња Матић (1), дјевојчица која болује од ријетке и тешке болести, спиналне мишићне атрофије, јутрос у 10 часова полетјела је за Лос Анђелес са својим родитељима, гдје ће примити Золгенсму, лијек који се узима једном у животу, а који кошта 2,1 милион долара.

- Захваљујући вама је успјела! Хвала што сте подржали сваки мој апел, сваку лицитацију, хвала што сте подржали Мињу, Матиће и њихову борбу! Сада нам остаје да држимо палчеве и да нам се наша принцеза врати здрава, насмијана! Дубоко вјерујем у то! И хвала што сте још једном показали колико смо јаки заједно! Хвала што нисте окретали главу и што сте побиједили заједно са Мињом прву препреку! Сад идемо јако са пуно вјере и молитве, до Мињиних првих корака – написала је Јелена Игњатовић у Фејсбук групи Буди хуман – хуманитарне лицитације.

Подсјетимо, 9. децембра је, послије неколико мјесеци интензивне борбе хуманих људи, прикупљено 2,4 милиона долара за Мињин лијек и лијечење у Сједињеним Америчким Државама.

Хумани људи продавали су све – од игле до локомотиве, како би помогли овој предивној дјевојчици да што дође до свог првог циља, односно те огромне своте новца, пише Телеграф.

Коментари 0
Повезане вијести
Снажан земљотрес погодио Америку Снажан земљотрес погодио Америку
Нова пуцњава у Америци, има мртвих! Нова пуцњава у Америци, има мртвих!
Дјеца из Чикага, поријеклом из Републике Српске и Србије, у српском позоришту извела прву представу (ФОТО) Дјеца из Чикага, поријеклом из Републике Српске и Србије, у српском позоришту извела прву ...
Најчитаније
  • Источна Илиџа: Радник фирме проневјерио већу количину новца
    22h 46m
    0
  • Пале: Узео мотоцикл, није доставио резану грађу у замјену
    22h 53m
    3
  • Власник фирме из Новог Сада довео запослене у родно Невесиње
    19h 35m
    1
  • Студенти са Електротехничког факултета показали су да знају добро и са лоптом
    14h 13m
    0
  • Кандидат за градоначелника убијен на предизборном скупу!
    14h 45m
    0