М:САТ - најбољи ТВ програм и спортски садржаји

10.02.2021. 12:28
0
ИЗВОР: Катера

М:САТ је сателитска телевизија која вам омогућава пријем ТВ и радио сигнала, на којој год да сте локацији у Босни и Херцеговини. Искористите нову промотивну понуду од чак 50% попуста!

Арена спорт канали сада се налазе у свим пакетима м:САТ услуге.

Компанија м:тел у фебруару мјесецу нуди 50% попуста на мјесечну претплату у периоду од 11 мјесеци, за све нове кориснике м:САТ сателитске телевизије.

Предност м:САТ пакета, између осталог, јесте и та што не постоји техничко ограничење за реализацију ове услуге и испорука ТВ сигнала није ограничена кабловском мрежом или другим техничким предусловима. Гдје год да се налазите у БиХ, на неприступачним мјестима или градовима, имате могућност праћења најбољег ТВ програма путем м:САТ телевизије.

Услуга м:САТ нуди три пакета, који се разликују у броју ТВ програма и врстама канала. А, ако сте љубитељ врхунског спорта, лијепа вијест је да сада можете уживати у Арена каналима у оквиру сва три пакета.

Ваше је да изаберете пакет, а м:тел Вам дарује  50% попуста на мјесечну претплату у периоду од 11 мјесеци, те гратис други прикључак за ТВ! Сва потребна опрема и монтажа ће Вас коштати само 0,99 КМ. Као корисник м:САТ-а, такође, имате право и на куповину ТВ уређаја на 12 мјесечних рата.

Искористите промотивну понуду и уживајте у најбољим програмима по цијени већ од 7,5 КМ.

Све информације о овој услузи компаније мт:ел можете наћи на интернет страници www.mtel.ba  или добити позивом на бесплатан број 0800 50905. Ту смо за вас 24 часа дневно!

Коментари 0
Повезане вијести
Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван
Одиграна пријатељска фудбалска утакмица Даун синдром центра Бањалука и м:тел-а Одиграна пријатељска фудбалска утакмица Даун синдром центра Бањалука и м:тел-а
М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    17h 21m
    5
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    55m
    0
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    20h 4m
    0
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    14h 56m
    6
  • На планинарском походу на Романији очекује се око 200 учесника
    23h 49m
    0