М:тел донирао телевизоре ОШ „Бранко Радичевић“ у Бањалуци

04.05.2022. 17:49
0
ИЗВОР: katera.news

У оквиру свог друштвено одговорног пословања, компанија м:тел наставља да помаже образовним установама, како је то чинила и до сада. Овога пута, Основној школи Бранко Радичевић, Бањалука, донирала је телевизоре. 

 Генерална директорка компаније м:тел Јелена Триван посјетила је Основну школу Бранко Радичевић у Бањалуци, 4. маја ове године, те је том приликом уручила поклон м:тел-а овој школи – телевизоре потребне за квалитетније извођење наставе.

Слика

- Нема успјешне државе која не улаже у образовање, зато ми улажемо у стипендије, школовање, опремање школских установа. Морамо учинити све да људима буде добро, школски услови за децу пристојни, да би остали овде. Чињеница да ова школа ове године уписује девет оделења првака, у ситуацији кад се суочавамо са падом наталитета, за мене је најлепша и најважнија вест. Због тога ми је још веће задовољство што смо изабрали управо ову школу да јој помогнемо као компанија - рекла је Јелена Триван.     

Приликом ове посјете, заједно са колегама из компаније, она је обишла просторије школе, а директор ове школске установе Синиша Рендић, објаснио је да су се за помоћ у набавци телевизора обратили компанији м:тел управо зато што је она позната као компанија која на све могуће начине подржава образовање.

- Основна школа Бранко Радичевић основана је прије више од 60 година. Уједно, ријеч је о најмногобројнијој школи у Републици Српској. Недавно је реновирана и проширена са осам нових учионица које су увелико олакшале рад и учење за више од 1.850 ученика и 75 одјељења колико их броји школа. Захвални смо директорки Триван и м:тел-у што су нам овом донацијом помогли да опремимо учионице телевизорима, који омогућују адекватнију реализацију наставе из свих наставних предмета, рекао је Синиша Рендић и додао да је поносан на ученике ове школе који сваке године постижу значајне резултате на такмичењима из свих предмета, те да ће управо ови телевизори обезбиједити стимулативне услове за рад ученика.  

Као добри домаћини, захвални за подршку коју су добили од компаније м:тел, директорки Триван овом приликом уручили су поклон. Наиме, Анастасија Вишекруна, ученица 9. разреда ове школе поклонила јој је свој ликовни рад на тему пријатељства.

Слика

- Ово је најљепши поклон који сам могла да добијем, зато што је његова вриједност непроцјењива. Зато што је на њега пресликано чисто дјечије срце - рекла је Јелена Триван, захваливши ученици, као и наставницима и директору ове школе.

Коментари 0
Повезане вијести
Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван
М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу
Активирајте м:тел услугу и узмите 5 ГБ мобилног интернета Активирајте м:тел услугу и узмите 5 ГБ мобилног интернета
Најчитаније
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    9h 54m
    0
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    1h 2m
    1
  • Снијег поново забијелио БиХ
    22h 15m
    0
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    3h 45m
    0
  • Славиша Мазић кандидат СДС за начелника Власенице
    21h 3m
    0