М:тел: Искористите попуст на одабране “Huawei“ моделе

09.03.2021. 12:15
0
ИЗВОР: Катера

Током мјесеца марта 2021. године искористите одличну м:тел понуду у којој уз Претплата+ тарифе можете да набавите телефоне Huawei P Smart 2021, P40 lite, P40 ili P40 Pro по сниженим цијенама и до 200 КМ.

Елегантан дизајн, рафинирана израда и динамична боја Huawei P Smart 2021 телефона учиниће да га заволите већ на први поглед.

Са великим екраном, одличном аутономијом и другим сјајним карактеристикама, овај модел је креиран да буде ефикасан и освоји срца што већег броја корисника.

Батерија великог капацитета од 5.000 mAh у комбинацији са AI алгоритмом за уштеду енергије, без напора ће вам омогућити забаву која ће дуго, дуго трајати.

Великом екрану од 6.67 инча највише ће се обрадовати млађа популација, али ће он привући пажњу и осталима. Сам квалитет и врхунска резолуција екрана је један од главних адута Huawei P Smart 2021 телефона.

Са четири AI камере бићете спремни за истраживање у сваком тренутку. Забиљежите своје најбоље тренутке, камера високе резолуције од 48 MP снимиће их у живописним и ултра јасним детаљима. Супер ноћни режим ухватиће љепоту сваког тренутка чак и при слабом светлу а са 120° сочивом ултра широког угла, усликајте фотографије великих објеката или групе људи у пуном погледу.

Истовремено покретање апликација омогућиће вам 4GB RAM меморије, а одличних 128GB интерне меморије доноси више него довољно простора за све ваше омиљене видео-записе, фотографије и игрице.

Врхунски Kirin 990 скуп чипова Huawei P40 Huawei P40 Pro телефона мијења ваш доживљај брзине, а са овим моделима придружите се добу визионарске фотографије.

Huawei P40 има троструку Ultra Vision Leica камеру са надограђеном AI могућношћу која радикално мијења фотографију и видеографију. Уживајте у моћном изгледу слика и видео записа и допустите им да говоре умјесто вас.

Huawei једноставно није одустао док није креирао најбољу четвероструку камеру и управо је због тога Huawei P40 Pro постао синоним за врхунске фотографије. Најбоље искуство, дизајн, квалитет и карактеристике одликују Huawei P40 Pro модел који је право чудо на длану.

Lite модел Huawei P40 серије посједује четири камере – 48 MP широку, ултрашироку квалитета 8 MP, 2 MP макро камеру и сензор за дубину истог квалитета. Huawei P40 Lite има велики 6,4-инчни Full HD+ екран са уграђеном предњом камером од 16 MP.

Батерија телефона има капацитет од 4.200 mAh, с подршком за брзо пуњење од 40W које гарантује пуњење до 70% у 30 минута. У м:тел понуди доступан је у црној и зеленој боји.

За савршену комуникацију, одаберите м:тел Pretplata + тарифе и уживајте у фантастичним бонусима за мобилни интернет, разговоре и поруке, а одабране телефоне плаћајте на рате без камате.

У зависности од ваше потребе за комуникацијом, можете да бирате једну од šest Pretplata + tarifa. Оно што је заједничко за све је неограничена комуникација уз бонусе и попусте.

Попуст траје до краја марта 2021. године или до истека залиха, зато пожурите и наручите свој Huawei модел онлајн путем сајта www.mtel.ba или позовите 0800 50 000.

Коментари 0
Повезане вијести
Пренеси број у м:тел и узми 100 ГБ бонуса! Пренеси број у м:тел и узми 100 ГБ бонуса!
Одржана прва панел-дискусија у оквиру пројекта „Не затварајмо очи! Заштитимо дјецу на Одржана прва панел-дискусија у оквиру пројекта „Не затварајмо очи! Заштитимо дјецу на
М:тел на сајму привреде: „Кључан смо партнер у регионалном повезивању земаља Западног Балкана“ М:тел на сајму привреде: „Кључан смо партнер у регионалном повезивању земаља Западног Балк...
Најчитаније
  • Данас обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    6h 22m
    0
  • Мирном шетњом у Добровољачкој улици обиљежене 32 године од злочина
    3h 33m
    2
  • Власника воле више од себе: Топ 10 раса паса који су љековити за душу и мисли
    19h 19m
    0
  • Мушкарац се запалио испред суда (ВИДЕО)
    17h 41m
    0
  • У понедјељак обиљежавање Дана одбране Илиџе
    19h 55m
    3