М:тел на сајму привреде: „Кључан смо партнер у регионалном повезивању земаља Западног Балкана“

16.04.2024. 15:26
0
ИЗВОР: katera.news

Компанија м:тел дио је 25. Сајма привреде у Мостару у оквиру којег ће до 20. априла представити најмодернија рјешења за пословне кориснике пред 800 излагача из више од 30 држава свијета. Свечаном отварању овогодишњег Сајма присуствовала је и генерална директорка компаније м:тел Јелена Триван, која је поручила да је м:тел као дио Телеком Србија групе кључан партнер у регионалном повезивању земаља Западног Балкана.

- Када желите сигурну и поуздану услугу, било да сте приватни или пословни корисник, први избор великог дела корисника у земљама регије у којима послујемо јесте управо м:тел, односно Телеком Србија. Изузетно смо задовољни што као највећа српска инвестиција у БиХ бележимо успешне резултате из године у годину, и што корисницима можемо понудити најквалитетнију мрежу и решења која ће њихове бизнисе поставити на светски ниво - рекла је Триван и подсјетила да је м:тел у 2023. години верификован као најбоља мрежа у БиХ од стране два међународна ревизора.

Генерална директорка компаније м:тел Јелена Триван посјетила је и Национални павиљон Србије, гдје је дочекала делегацију коју је предводио предсједник Србије Александар Вучић, а у оквиру којег је 26 компанија из различитих сектора представило своју понуду и могућности регионалног повезивања.

Слика

Изложбену поставку компаније м:тел посјетили су Андреј Пленковић, премијер Хрватске која је и земља партнер овогодишњег сајма и Борјана Кришто, предсједавајућа Савјета министара Босне и Херцеговине који су се упознали са пословањем и резултатима м:тел-а.

ИЦТ рјешења по мјери вашег бизниса

У изложбеном дијелу компаније м:тел, који се налази у павиљону 2 Мостарског сајма, посјетиоци ће моћи погледати најновије уређаје водећих брендова телефона и друге опреме, те се кроз B2B сусрете упознати са ИЦТ рјешењима м:тел-а као и могућностима њихове имплементације у сопствене бизнисе.

- Фокус B2B сусрета са потенцијалним корисницима наших ИЦТ рјешења биће на Smart home и building рјешењима која су намијењена првенствено инвеститорима који граде нове стамбене објекте и власницима стамбених простора као крајњим корисницима Smart Home рјешења. Радују нас разговори и са представницима локалних заједница којима можемо постати сигуран технолошки партнер кроз Smart City рјешења, која обједињују надзор комуналне инфраструктуре у једном граду - рекао је Владимир Орловић, директор Сектора за аналитику и продају пословних рјешења компаније м:тел.

Слика

Мостарски сајам привреде по броју излагача и посјетилаца, најзначајнија је и највећа сајамска изложба у Босни и Херцеговини.

Коментари за ову вијест су искључени.
Повезане вијести
Данас је Свјетски дан телекомуникација и информационог друштва - Дигиталне иновације за одрживи развој Данас је Свјетски дан телекомуникација и информационог друштва - Дигиталне иновације за од...
Превенција је кључ безбједности дјеце у онлајн простору Превенција је кључ безбједности дјеце у онлајн простору
Триван: Успех Телеком Србија групе резултат је пословања у читавој регији западног Балкана Триван: Успех Телеком Србија групе резултат је пословања у читавој регији западног Балкана
Најчитаније
 • Источна Илиџа: Радник фирме проневјерио већу количину новца
  15h 56m
  0
 • Пале: Узео мотоцикл, није доставио резану грађу у замјену
  16h 3m
  3
 • Власник фирме из Новог Сада довео запослене у родно Невесиње
  12h 45m
  0
 • Студенти са Електротехничког факултета показали су да знају добро и са лоптом
  7h 23m
  0
 • Кандидат за градоначелника убијен на предизборном скупу!
  7h 55m
  0