На Балканском првенству 12 медаља за Џију-џицу клуб „Јахорина“

19.09.2022. 09:20
0
ИЗВОР: katera.news

У Бањалуци је од 16. до 18. септембра 2022. године одржано 17. Отворено Балканско првенство на којем је учествовало преко 800 такмичара из 17 земаља.

Џију-џицу репрезентацију Републике Српске чинила су 122 такмичара, међу којима су били и такмичари Џију-џицу клуба „Јахорина“.

 Такмичари овог клуба окитили су се са 12 балканских медаља.

- Ово је за наш клуб, који ће ускоро напунити шест година постојања, до сада најјаче такмичење на којем смо учествовали, презадовољни смо, уморни али и срећни. Стекли смо нова познанства, искуства, сад идемо у нове радне побједе и у још јаче тренинге – навели си из клуба.

Коментари 0
Повезане вијести
Лазар Миовчић и Јована Пушара - млади теквондисти пред којима је блистава каријера (ФОТО) Лазар Миовчић и Јована Пушара - млади теквондисти пред којима је блистава каријера (ФОТО)
Такмичари Џију-џицу клуба „Јахорина“ успјешни за репрезентацију Српске Такмичари Џију-џицу клуба „Јахорина“ успјешни за репрезентацију Српске
Јована Пушара и Лазар Миовчић освојили медаље на Балканском првенству Јована Пушара и Лазар Миовчић освојили медаље на Балканском првенству
Најчитаније
 • Рагиб Халиловић – Херој са Грбавице
  10m
  0
 • Писмено се огласили из ЈЗУ „Србија“ о епидемији
  3h 2m
  3
 • Амбасадор САД у БиХ у посјети општини Источна Илиџа
  23h 10m
  0
 • Доситеј - просвјетитељ, писац, педагог, полиглота…
  26m
  0
 • Осам шампионских титула џудистима „Фамоса“ на првенству Републике Српске за јуниоре и старије пионире
  22h 20m
  0