На базару у Рогатици за Оливера прикупљено 3200КМ

14.12.2020. 21:42
0
ИЗВОР: 058.ba

У акцију за прикупљање помоћи за лијечење малишана Оливера Пол Гајодију из Суботице, коју у Републици Српској води Хуманитарни базар Српске, укључили су се и млади из Рогатице који су 13. децембра организовали хуманитарни базар у свом граду.

-  Они су јуче продајући слаткише, сокиће, дјечије играчке, накит израђен у дјечијим „радионицама“, па и по који одјевни предмет и друге ситне артикле прикупљене од донатора углавном обичних грађана Рогатице и добровољних новчаних прилога, на базару који је одржан на платоу испред градског биоскопа, кога је посјетило више десетина, па и стотина, опет обичних грађана, прикупили преко 3000 КМ рачунајући и 15 евра колико је „пало“ на базару- казао је Дејан Недић, један од организатора базара.

Слика

Поред тога, у угоститељском објекту „Стефани“ породице Бојовић током цијелог дана и вечери до затварања због епидемије вируса „ковид 19“, пазар од свих попијених кафа по цијени од једне КМ ишао је у корист помоћи малом Оливеру.

Недић је казао да је на овај начин прикупљено још 212 КМ и оне ће отићи на збирни рачун за лијечење Оливера уз жељу да му буду од користи при лијечењу како би и он доживио срећније дјетињство и одрастање.

Непродати артикли прикупљени на базару, нагласио је Недић, биће подијељени дјеци из социјално угрожених породица уз предстојеће новогодишње и божићне празнике.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО) У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
Помоћ другима животна мисија Рогатичанкe Драганe Делић Помоћ другима животна мисија Рогатичанкe Драганe Делић
Најчитаније
  • Источна Илиџа: Радник фирме проневјерио већу количину новца
    19h 36m
    0
  • Пале: Узео мотоцикл, није доставио резану грађу у замјену
    19h 43m
    3
  • Власник фирме из Новог Сада довео запослене у родно Невесиње
    16h 25m
    0
  • Студенти са Електротехничког факултета показали су да знају добро и са лоптом
    11h 3m
    0
  • Кандидат за градоначелника убијен на предизборном скупу!
    11h 35m
    0