На хуманитарном базару у Бијељини за Мињу прикупљено 34.386КМ (ФОТО)

25.11.2020. 20:38
0
ИЗВОР: Bijeljina Danas

На базару "Бијељина за Мињу" које је одржано јуче на Градском тргу, прикупљено је 34.386 КМ, а сав приход биће уплаћен на рачун за лијечење ове дјевојчице из Крагујевца.

Тринаест жена из Бијељине окупило се након што су на 'Фејсбуку' видјеле да и други градови у Републици Српској организују хуманитарне базаре за Мињу и за неколико дана организовало хуманитарни базар који је анимирао и велики број суграђана да својим прилозима помогну лијечењу мале Миње.

  • Миња Матић се бори за живот, помозимо јој!
    13.11.2020. 10:26

    Миња Матић, тринаестомјесечна дјевојчица наставља да води најтежу битку, битку за живот.Ова храбра дјевојчица болује од ријетке и смртоносне неуромишићне болести – спиналне атрофије тип 1,  а н...

Република Српска
Миња Матић се бори за живот, помозимо јој!



Осим куповине козметике, књига, гардеробе, играчака, колача, разних рукотворина, за посјетиоце базара организована је и томбола са вриједним наградама.

Организатори наводе да су презадовољни и поносни на све суграђане.

- Вјерујемо да ће цијели износ ускоро бити прикупљен и овом приликом позивамо све који су у могућности да позову хуманитарни број 1433 који је активан до краја мјесеца - поручили су организатори базара Бијељина за Мињу.

Једногодишња Миња Матић из Крагујевца болује од најтежег облика спиналне атрофије. Лијек за болест постоји, али у САД, а за њега треба издвојити 2,4 милиона долара.

  • Слика
  • Слика
  • Слика

Фотографије су преузете са Бијељина Данас

Коментари 0
Повезане вијести
У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО) У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
У току хуманитарни базар за нашу суграђанку Веру Гргић (ФОТО) У току хуманитарни базар за нашу суграђанку Веру Гргић (ФОТО)
Данас хуманитарни базар за нашу суграђанку Веру у Источном Новом Сарајеву Данас хуманитарни базар за нашу суграђанку Веру у Источном Новом Сарајеву
Најчитаније
  • Жена побиједила пет карцинома и живи без 11 органа
    19h 16m
    2
  • Епископ Николај Велимировић на данашњи дан проглашен светим
    4h 49m
    0
  • Дјевојчица из Црне Горе ухапшена у Аустрији: Планирала терористички напад?
    19h 26m
    2
  • На данашњи дан проглашен Закон о Војсци Српске
    4h 55m
    0
  • Скупштина озваничила одбијање Венс-Овеновог плана
    4h 53m
    0