Наш град богатији за два дјечака

25.08.2022. 08:28
0
ИЗВОР: katera.news

У породилишту болнице у Источном Сарајеву у току протекла 24 часа рођена су два дјечака.

Љекарску интервенцију затражило је 27 пацијената.

Град уредно снабдијевен водом.

Електродистрибуција:

Источно Ново Сарајево,

Због радова на 10 кВ воду Тилава, доћи ће до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 9.00 до 14.00 часова потрошачима у насељима Тилава, Клек, Тврдимићи, Росуље, Томино Брдо, Козаревићи, Станојевићи, Петровићи, Студенковићи, Међуши, Кумани, Луке и Павловац (Требевић).

Рогатица,

Због радова на 10 кВ воду Пилана-Сладара доћи ће до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 7.00 до 19.00 часова потрошачима у насељима: Гуждељи, Добрашина, Закомо, Козадре, Боровско и Ракитница.

Чајниче,

Због планираних радова на 10 кВ воду Међурјечје-Батово у периоду од 8.30 до 14.00 без напајања остају насеља Авлије,Каровићи,Слатина ,Батово.

У породилишту Универзитетске болнице у Фочи у току протекла 24 часа рођене су двије дјевојчице.

Љекарску интервенцију затражило је 13 пацијената.

У Дому здравља „Др Љубомир Ћеранић“ у Сокоцу љекарску интервенцију затражило је 17 пацијената.

Територијалне ватрогасне јединице у протекла 24 часа нису имале интервенција.

На већини путева у Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ саобраћај се јутрос одвија по претежно сувим коловозима, магла мјестимично смањује видљивост, а учестали су ситнији одрони земље или камења, саопштено је из Ауто-мото савеза Републике Српске.

У тунелу "Чељиговићи" на дионици магистралног пута Лапишница-Љубогошта измијењен је режим саобраћаја, као и у тунелу "Стамболчић" на магистралном путу Пале-Подграб.

Због активираног клизишта, саобраћај се одвија отежано, једном саобраћајном траком, на путу Фоча-Горажде, у мјесту Филиповићи, на путу Бистрица-Подграб, на путу Укрина-Горња Вијака, док на магистралном путу Брод на Дрини-Гранични прелаз Хум/Шћепан Поље, због бројних одрона и опасности од клизишта, путничка возила саобраћају отежано, а за теретна возила саобраћај је обустављен.

На граничним прелазима јутрос нема дужих чекања.

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ данас се очекује топлије и сунчаније вријеме, али и даље настабилно, уз могућу кишу и локалне пљускове са грмљавином.

У другом дијелу дана и даље ће бити нестабилно, уз повремену појаву кише или пљускова са грмљавином, а могуће су и локалне непогоде, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Дуваће вјетар слаб до умјерен источни или променљив. Максимална температура ваздуха од 25 до 31, у вишим предјелима од 22 степена Целзијусова.

У Херцеговини и на југозападу јутрос је сунчано вријеме, док је у осталим крајевима претежно облачно, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура у 8.00 часова: Бјелашница девет, Хан Пијесак и Чемерно 13, Соколац и Гацко 14, Бугојно, Ливно и Калиновик 15, Сарајево 16, Мркоњић Град, Нови Град, Мраковица, Тузла, Сребреница, Дрвар и Дринић 17, Бијељина, Зворник, Добој, Вишеград, Фоча, Рибник, Градачац, Рудо и Невесиње 18, Бањалука, Приједор, Бихаћ и Србац 19, Билећа 20, Требиње 22, те Мостар 24 степена Целзијусова.

Коментари 0
Повезане вијести
Сутра ујутро сунчано и топло, послије подне киша Сутра ујутро сунчано и топло, послије подне киша
Данас нестабилно са пљусковима Данас нестабилно са пљусковима
Наш град богатији за једног дјечака Наш град богатији за једног дјечака
Најчитаније
  • Туга у Билећи, погинуо младић из Гацка
    4h 46m
    0
  • Епископ Николај Велимировић на данашњи дан проглашен светим
    15h 4m
    0
  • На данашњи дан проглашен Закон о Војсци Српске
    15h 10m
    0
  • Скупштина озваничила одбијање Венс-Овеновог плана
    15h 8m
    0
  • За њу не постоје препреке: Дјевојка са крилима положила вожњу (ВИДЕО)
    13h 59m
    0