Нове генерације програмера на м:тел Апп такмичењу

19.01.2024. 14:32
0
ИЗВОР: katera.news

Седми циклус м:тел Апп такмичење се приближава фази избора најбољих апликација и са нестрпљењем се ишчекују радови средњошколаца из свих крајева Босне и Херцеговине.

Одличне идеје, сјајан таленат, знање и труд показали су досадашњи побједници м:тел Апп такмичења. Било да су учесници из већих и мањих средина, стизале су изузетно успјешне, квалитетне и корисне апликације што говори у прилог томе да за почетак каријере у програмирању не треба много - довољни су рачунар, интернет и добра воља.

Претходне три године обиљежиле су апликације аутора из околине Добоја, Модриче и Градишке, а регионални побједници Александар, Бојан, Андреј и Кенан су се усавршили баш у срединама у којима нема већих ИТ заједница. Како су се заинтересовали за програмирање, које су препреке савладали и какви су им планови за даљу каријеру прочитајте у занимљивом интервјуу са њима, на адреси apptakmicenje.mtel.ba.

Подсјећамо, м:тел Апп такмичење за средњошколце из Босне и Херцеговине прави је начин за младе програмере да усаврше своје вјештине и освоје вриједне награде.

Коментари 0
Повезане вијести
Ваше празнично путовање може да почне уз м:тел роминг тарифне опције Ваше празнично путовање може да почне уз м:тел роминг тарифне опције
"Бања Лука Фест" и ове године уз подршку компаније м:тел "Бања Лука Фест" и ове године уз подршку компаније м:тел
Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван
Најчитаније
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    15h 42m
    0
  • Преминуо Војислав Чаркић - наш добри прота Војо
    6h 40m
    10
  • Сјећање на Миломира Јањића Зеку
    15h 6m
    0
  • Годишњица смрти предсједника СФРЈ Јосипа Броза Тита
    13h 21m
    12
  • Годишњица херојске погибије пилота Миленка Павловића
    15h 0m
    0