Нови детаљи убиства навијача: Хрват, Албанац и три Грка имали крваве ножеве

11.08.2023. 10:44
0
ИЗВОР: glassrpske.com

Полиција наставља истрагу навијачког насиља у којем је током сукоба "Бед Блу Бојса" и грчке групе "Гате 13" ножем убијен 29-годишњи Михалис Кацурис, навијач АЕК-а.

У затвору је већина хулигана који су учествовали у тучи и очекује се како ће најкасније кроз пар дана изаћи пред судији и сазнати хоће ли их ставити у истражни затвор.

Ухапшено је више 100 људи, а грчки медији пишу како је полиција међу њима успјела “изолирати” пет главних осумњичених за убиство.

Међу њима су Хрват, Албанац и три Грка. Грчки портал Newsit пише како су код Хрвата и Албанца у тренутку хапшења нађени ножеви на склапање на којима је била крв, преноси Индекс.

Они су због тога одмах одвојени од остатка ухапшених у близини АЕК-овог стадиона. Од тројице Грка двојица су 27-годишњаци. Сви имају дебели полицијски досије, а један од њих је раније користећи нож починио пљачку. Другог Грка полиција је ухапсила након што се дан касније на друштвеним мрежама хвалио да је учествовао у нападу на АЕК-ове навијаче.

Коментари 0
Повезане вијести
Сахарска прашина прекрила Атину и друге градове Сахарска прашина прекрила Атину и друге градове
Након свађе суграђанину пуцао у главу Након свађе суграђанину пуцао у главу
Ужас у Центру за социјални рад: Убио бившу жену и ранио њеног брата Ужас у Центру за социјални рад: Убио бившу жену и ранио њеног брата
Најчитаније
  • Пале: Радомир Вучковић пронашао новац и вратио га власницима
    22h 6m
    3
  • Ученици ОШ „Јован Дучић“ из Источне Илиџе посјетили Јахорину (ФОТО)
    23h 44m
    0
  • Бесплатни прегледи коже у Источном Сарајеву
    2h 24m
    0
  • Наоружани нападачи усред дана убили мисицу Еквадора
    19h 52m
    0
  • Још један авио-превозник покренуо летове из БиХ
    16h 59m
    0