Нови мобилни телефон чека вас у м:тел „веб шоп-у“

13.10.2020. 15:52
0
ИЗВОР: Катера

Онлајн куповином искористите све предности м:тел "веб шоп-у" и пронађите сјајне телефоне по повољнијим цијенама. Нови телефон купите без изласка из куће, уз брзу и бесплатну доставу.

Овог мјесеца м:тел за вас издвајамо одличне Honor 20 Lite i Honor 10 Lite телефоне који у само пар кликова могу да се створе на вашој адреси.

Са атрактивним дизајном, бриљантним камерама и напредном технологијом, Honor 20 Lite је паметни телефон који је намијењен млађој генерацији, али и свим осталим корисницима који траже одличан уређај по приступачној цијени.

Откријте магију предње камере од 32 МП са напредним опцијама јер ћете постати прави мајстор селфија за врхунске фотографије под било којом врстом освјетљења.

Са троструком камером имаћете још више забаве, а у препорученој Претплата: М+ тарифи Honor 20 Lite може бити ваш по цијени од само 1 КМ.

Атрактивни Honor 10 Lite је буџетски телефон, али не заостаје много од скупљих модела када су у питању дизајн, перформансе и квалитет. Његов шарм је управо у томе да се задовоље најважније потребе корисника које почињу од практичног и издржљивог уређаја са великим екраном који ће испратити све ваше дневне активности.

У препорученој Претплата: С+ или Претплата: С Нет+ тарифи квалитетни Honor 10 Lite можете купити по цијени од 11,93 КМ, а остатак платите на рате од 2,09 КМ.

Без одласка до м:тел продајног мјеста пронађите идеалан телефон за своје потребе!

Више информација о понуди ових телефона у м:тел "веб шоп-у" потражите на www.mtel.ba или сазнајте бесплатним позивом на 0800 50 000.

Коментари 0
Повезане вијести
М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу
Активирајте м:тел услугу и узмите 5 ГБ мобилног интернета Активирајте м:тел услугу и узмите 5 ГБ мобилног интернета
Пренеси број у м:тел и узми 100 ГБ бонуса! Пренеси број у м:тел и узми 100 ГБ бонуса!
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    20h 26m
    0
  • Крађа у Палама
    18h 44m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    15h 11m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    17h 59m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    11h 20m
    0