Нових 8 заражених од корона вируса

17.03.2020. 08:31
0
ИЗВОР: srpskainfo

Према посљедњим информацијама Министарства здравља који су објављени данас у 8 часова, у Србији је регистровано 65 случајева обољелих од корона вируса.

Тестирано је 19 особа, осам је било позитивно, а 11 налаза је било негативно.

У кућној изолацији налазе се три особе са лакшом клиничком сликом, док је пет особа задржано на болничком лијечењу, без компликација, стабилног општег стања, пише „Блиц“.

До 8 часова 17. марта 2020. године, у националној референтној лабораторији Института "Торлак" тестирано је укупно 335 особа које су испуњавале критеријуме дефиниције случаја.

Подсјетимо, у Србији је на снази ванредно стање на територији цијеле Србије, а одмах послије обраћања предсједника Александра Вучића и објаве у Службеном гласнику на сједници владе донијета је уредба о мјерама за вријеме ванредног стања.

Коментари 0
Повезане вијести
Србија и Албанија желе заједничку организацију Европског првенства у фудбалу! Србија и Албанија желе заједничку организацију Европског првенства у фудбалу!
НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
Утопио се отац деветоро дјеце Утопио се отац деветоро дјеце
Најчитаније
  • Најављени прекиди електричне енергије
    5h 17m
    0
  • Мошти четири српска светитеља стигле у Храм Светог Саве
    17h 53m
    0
  • У недјељу привремена обустава саобраћаја у Источном Сарајеву
    3h 13m
    0
  • Проба Израела на Еуросонгу: Подигли палестинску кефију па избачени из арене
    16h 7m
    0
  • Одржана „Ђурђевданска улична трка“ у Источној Илиџи (ФОТО)
    2h 31m
    0