Одлични телефони на рате без камата

14.11.2023. 13:22
0
ИЗВОР: katera.news

И ова, м:тел јесен-зима 2023. сезона, доноси најбоље понуде телефона за вас!

Посјетите www.mtel.ba и одаберите телефон по својој жељи. На рате, без камата. Као и претходног, и овог мјесеца на веб шоп-у издвајамо акцију за ZTE Blade V40S i Motorola RAZR 5G.

Ако волите да оно што читате или гледате, јасније видите, прави избор за вас је телефон ZTE Blade V40S. Екран од 6,67 инча биће довољно велик за ваше потребе. Телефон карактерише танко кућиште од свега 7,6 мм. Снимање фантастичних фотографија и видео садржаја омогућиће вам моћне камере, од којих главна има 50 МП. Избором овог телефона ријешићете се и непотребних брига, око штедње меморијског простора, јер 4 ГБ РАМ-а и 128 ГБ интерне меморије, обезбјеђује вам да безбрижно у свој телефон упакујете и сачувате све оно што је вам битно. Телефон је доступан у свијетлоплавој и сивој боји. Мјесечна рата уз м:тел Претплата Плус тарифу, износи само 12,31 КМ.

Ако ипак више волите мањи телефон, а уз то и на преклоп у ретро маниру, нудимо вам Motorolu RAZR 5G, савршену за сваки џеп. Преглед обавјештења, телефонски разговори, снимање аутопортрета, одговарање на поруке, репродукција пјесама, постављање питања Гугл асистенту и бројне друге могућности, све то вам гарантује овај паметни телефон преко интерактивног дисплеја за брзи приказ. Телефон посједује и камеру од од 48 МП која снима изоштреније фотографије, а може послужити и као камера за аутопортрете када затворите преклопни телефон.

Перформансе процесора Qualcomm® Snapdragon™ 765 и 8 ГБ РАМ меморије олакшаће вам измјену апликација, а за уживање уз фотографије, музику, филмове и игрице, биће више него довољно 256 ГБ меморије.

Уз одабрану Претплата Топ тарифу, мјесечна рата за овај уређај износи 75,55 КМ.

Савршени уређаји спојени са м:тел Претплата тарифама омогућиће вам уживање у бескрајно квалитетној комуникацији у најбољој мобилној мрежи у БиХ.

Коментари 0
Повезане вијести
Триван: Успешност м:тел-а кључна је за раст целе привреде Триван: Успешност м:тел-а кључна је за раст целе привреде
Понуда какву сте дуго чекали – iPhone уређаји по сниженим цијенама у м:тел-у Понуда какву сте дуго чекали – iPhone уређаји по сниженим цијенама у м:тел-у
Врхунски Galaxy преклопни телефони са паметним сатом на поклон Врхунски Galaxy преклопни телефони са паметним сатом на поклон
Најчитаније
 • Како су Срби оставили велики траг у историји Русије
  12h 3m
  2
 • Зашто је добро пити воду с ђумбиром и лимуном
  5h 45m
  0
 • Портал Катера вам доноси текстове о настанку и развоју Српског Сарајева
  9h 15m
  6
 • Земљотрес у БиХ
  3h 54m
  0
 • На кошаркашкој утакмици скупљено 3.420 КМ за помоћ породици Тодоровић са Пала
  11h 53m
  0