Одушевљени новим – iPhone 15, од данас и у м:тел понуди

29.09.2023. 13:44
0
ИЗВОР: katera.news

Набавите међу првима најновији iPhone 15, који је од данас доступан у м:тел понуди.

Дванаестог септембра Apple је представио нову серију iPhone телефона: iPhone 15/15 Plus, iPhone 15 Pro/Pro Max. Модели из серије iPhone 15 и iPhone 15 Plus су добили функцију која је прошле године била резервисана само за Про моделе - Dynamic Island.

Овај изрез камере доноси исте софтверске и хардверске могућности као и скупљи модели. Очекивано, екрани дијагонале 6,1 и 6,7 инча и даље користе OLED технологију. Новина за основе моделе серије 15 јесте и то да Аппле доноси Про главну камеру од 48 МП на регуларне моделе.

Уз A16 Bionic чипсет који и даље покреће ове моделе бићете задовољни перформансама у свакодневним задацима, али и у оним најзахтевнијим као што је гејминг и обрада видеа. Ту је и нови UWB чип за прецизно лоцирање уређаја, а Applе обећава три пута већи домет него што је то био случај са У1 чипом.

Оно што је још важно је и то да је Lightning port замењен је USB-C портом тако да нови Apple телефони користе исти порт као и Андроид уређаји, али и MacBook и iPad, чиме је елиминисана потреба за ношењем додатних каблова. Поред тога, iPhone сада подржава нови Qi2 стандард бежичног пуњења.

Позовите 0800 50 000, посјетите најближе м:тел продајно мјесто или www.мтел.ба и будите одушевљени новим – iPhone 15!

Коментари 0
Повезане вијести
Данас је Свјетски дан телекомуникација и информационог друштва - Дигиталне иновације за одрживи развој Данас је Свјетски дан телекомуникација и информационог друштва - Дигиталне иновације за од...
Превенција је кључ безбједности дјеце у онлајн простору Превенција је кључ безбједности дјеце у онлајн простору
Триван: Успех Телеком Србија групе резултат је пословања у читавој регији западног Балкана Триван: Успех Телеком Србија групе резултат је пословања у читавој регији западног Балкана
Најчитаније
  • Жена побиједила пет карцинома и живи без 11 органа
    16h 33m
    1
  • Божовић: Ми бранимо Републику Српску, а ви свој прљави капитал!
    22h 6m
    2
  • Код Будве уловљена плава ајкула тешка скоро 200 килограма
    22h 58m
    1
  • Епископ Николај Велимировић на данашњи дан проглашен светим
    2h 6m
    0
  • Директору Средњошколског центра Фоча горјело возило
    23h 3m
    0